Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 12 juli 2012

Du vet att du är från Sollefteå om...

Blev inbjuden till en Grupp på FB som heter så. "Du vet att du är från Sollefteå om..." sen får alla skriva gamla minnen, om vart man fikade, gamla affärer, Stures Gatukök, lärarna man hade i skolan & kompisar som lever eller levde, om Orginalen i Sollefteå & Älvsimmarna.
Jävligt roligt att läsa, hela tiden är de nån som uppdaterar där med sina minnen.
Tänke skriva själv oxå, men kom på att jag faan inte har nåt minne av Sollefteå. Eller jo, massa minnen, men inte som dom skriver om. Personer som inte finns, platser som inte existerar länger å sånna saker, några sånna minnen har inte jag.
Kan ju inte skriva "Du vet att du är från Sollefteå om du åkt förbi en Ford Mondeo som står efter vägkanten med Soppatorsk" eller "Du vet att du är från Sollefteå om du sett 2 småtjejer gå från Hallstaberget i slalompjäxor påväg mot OK, men fick vända om eftersom dom gått vilse & inte hittade,trots att dom såg skylten på OK".
Näe, man har nog inte varit så mycket i Sollefteå när man va liten, inte vad jag kan komma ihåg iaf. Man va säkert här hur mycket som hellst, men redan då hade jag drabbats av Demens verkar de som.
Fast bäst av allt hade de varit om man skrev " De vet att du är från Sollefteå om alla andra vet vad du gjort innan du själv ens vet om de".
Fast som sagt, de är väldigt roligt att läsa...

Idag pajjade min rygg helt, den sa tack & hej!!! Kände de redan igår på jobbet, men idag är de förjävligt.
De enda som hjälper är att gå, gå gå & åter gå. Men att stå, sitta & ligga är omöjligt.
Sovit i Graninge i natt, ensam i huset förutom djuren. Tyst & lite småläskigt, bor ju inte där längre, så man känner sej som en främling i huset.

Nu kan jag inte sitta här längre, dax att försöka diska & hänga tvätt.

ses

Inga kommentarer: