Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 26 juli 2012

I´m back Baby...

Nu är jag här igen, ett välbehövligt avbrott från bloggandet va det som behövdes, eller om jag ska va ärlig hade jag glömt lösenordet så jag har inte kommit in här. Men lite detektiv-arbete löser ju de mesta, så nu kan jag skriva på igen. Visserligen har jag väl inte så mycket att berätta.
Är ledig för tillfället, välbehövlig semester, synd bara att man inte har råd att göra nåt kul. Men bara att sitta ute i solen gör ju mycket.
Idag va jag tex bort till Föredetta grannen till mej. Han bjöd på kaffe & glass, satt där några timmar & surrade. Alltid lika trevligt. Vi brukade ha whiskey-kvällar förut, men nu har vi ju vuxit på oss lite så idag blev de kaffe å glass istället. Men vi va bra frestad att ta oss en whisky till kaffet, men eftersom båda 2 hade lite andra ärenden oxå så bestämde vi oss för att ta de nån annan dag. Imorron typ.

Har varit iväg & åkt båt med brorsan,karro & lilleman oxå. Ska lägga in lite bilder från våra små äventyr, fast de flesta bilder finns ju på Fb.
Varit till Junsele-djurpark med barna har oxå hunnits med. Med barna menar jag Lilleman & Lova.
Dom hade jättekul, jag gick mest runt & nös... Såg 2 lamor som idkade snusk, tittade på,som Lova uttryckte de "klämkäcka Renar" & Vita tigrar. Mysig dag helt enkelt.
Har även varit till Lycksele, de va mer en vuxen-resa. Ingen djurpark men däremot bodde vi på campingen i en 6-bäddstuga med bastu. Skithuspapperet tog slut första dagen, människorna som bott där före oss hade lämnat mat kvar i kylen & frysen så vi kunde äta nån slags Italiensk skinka (natruligtvis va förpackningen obryten) drick obegränsat med mjölk & dricka Päron & Apelsinfestis.
Jag är en sån som inte dricker Cider, så äckligt!!! Men provade en ny som hade kommit, tro den va ny iaf har aldrig sett den förut. JINX smakade som Hallonsoda, luktade som Hallonsoda men jag lovar de är ingen barndricka!! Haderajraj.

Nu när jag loggat in så såg jag att statestiken hade gått upp, så roligt. Sista inlägget lästes av 25 personer.
Kommer bli lika stor som Kazoo snart. Tänker inte skriva nåt annat känt Blogg-namn, då lär man väl hamna i nåt bloggbråk. Jag som inte slåss längre...typ.
Men de vore roligt att ni skrev nåt nån gång oxå... Jag är tjej, de är min rätt att vara nyfiken.

Näe, nu ska jag göra nån nytta. Dagen har mest bestått av att vicka på tårna, pilla navelludd & äta melon. Såklart kaffe & glass oxå då.

ses

Inga kommentarer: