Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 26 september 2012

Jag ha fått JOBB

Förstår nu har glad jag är idag?!?!? Ni vet den här känslan när man börjar närma sej 30 & aldrig har haft en fast anställning & börjar känna en viss panik hur allt ska gå, kommer de att lösa sej, många sömnlösa nätter. Nu har de löst sej till 60% ungefär. Får jobba 40% i vården & 60%  som Personligass.
Är så glad så glad så jag tog & beställde en klipptid för att fira. Imorron ryker håret, de är så slitet så drar man i stråna så är de som tuggummi, de är ju inte så kul.
Dessutom ska jag köpa nya däck till bilen, sommardäck & ett reservdäck. Igår blev de en däckexplotion (stavas explotion så där??) på väg hem från jobbet. Såklart i "rusningstid", om man nu kan kalla de rusningstrafik i Sollefteå en vardag vid 16.
Men de stora samtalsämnet på jobbet idag, va ju såklart att jag stog efter vägen igår. Soppatorsk va väl den största gissningen. Förstår inte vad dom får allt ifrån?!?!? Bara för att man kört soppatorsk några ggr så drar dom naturligtvis slutsatsen att de va just soppatorsk.
Men jag måste då säga att de inte finns NÅGRA som hellst Gentlemän efter riksväg 87!! Tuta & vinka de gå bra de, men inte stanna & fråga om jag behöver hjälp. Jag hade väl för mycket kläder på mej & för korta ben.

Nu ska jag iaf njuta av att ha jobb ett tag till. Dagtid dessutom, kan ju inte bli bättre. 6-14 på vardagarna & 6-16 på helgen, så jobbar jag varannan vecka.

ses

Inga kommentarer: