Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 28 januari 2013

Grattis

00.54, för 7 år sen såg världens bästa Lilleman till att Mamma & Pappas värld aldrig blev den samma igen.

Grattis ÄLSKADE unge på din 7-års dag!!!

I helgen har vi firat honom i omgångar. I Lördags va han här hos mej för att fira, sen igår åkte han hem till pappa för att fira där, men de är idag han fyller år. Vicket lyx att få fira flera dagar!!
Tror han va nöjd med presenterna han fick på Lördgen iaf, skulle tro att de va han även av Söndagens presenter oxå.
Mamma/mormor va oxå med, hon fick komma hem på Fredagen från sjukhuset, så då är de såklart att tjurtanten ska komma på klas på Lördag. Blekare än vanligt, men hon va med från 13 till 19 ungefär, då tyckte jag att de va dax för dom att åka hem, hon blev tröttare & tröttare men inte sa hon nåt om de inte. Men de va kul att hon kunde vara med, vi bäddade ner hon i en av fotöljerna sen fick hon sitta där. 
Största överraskningen Lilleman fick va att Mirre, hans Gudmor, kom på besök. Men resten av presenterna va oxå bra. Pengar, kläder,godis, en djurbok & en åkbräda. Åkbrädan fick han av Morbror, Lilleman blev överlycklig, jag blev mest orolig, nu är de bara till att skaffa Klippkort på Akuten & ha Ambulansens nr på snabbuppringning.

Idag ska jag nog smyga mej ner på stan en sväng, måste se nå folk, bli ju snart folkskygg. Har lite ärenden jag ska fixa oxå. Typ Af, missade en tid där, eftersom jag satt på Akuten/IVA med mamma hele dagen när jag egentligen skulle va på Af. Men de ansåg dom inte va ett gilltigt skäl till att missa en tid. De är ju inte de första man tänker på när man inte vet om ens förälder ska klara sej eller inte, Ja jusst ja, jag ska på Af idag skitsamma att mamma är dålig, uppföljningssamtalet är viktigare än hon. Jävla Idioter!!!

Annars händer väl inte så mycket, magen växer, självförtroendet sjunker i takt med att magen växer. Har svårt att acceptera de faktum att man blir större & otympligare. Tycker inte alls om min kropp längre, de har jag väl aldrig gjort, men nu är de extremt. Men de bli väl ändring på de oxå när Hen är ute.

Näe en dusch å sen ett besök på stan väntar.
ses

Inga kommentarer: