Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 21 oktober 2008

en nattsuddares funderingar




Sitter här nere nu i vår kalla källare,uret visar 01.21. Är trött men jag tänker banne mej inte lägga mej förrän vid 2 annars så sover jag inte så bra på imorgon. Ska jobba natt. Härligt att få jobba igen. Vill inte gå hemma.



De enda som visas på Tv:n nu är repriser & en & annan porrfilm,vilket inte intresserar mej så värst mycket faktiskt.






På lördag så åker jag & min älskade sambo till Åland. Kommer hem på söndag. Ska fira att vi varit ilag i 5 år. Iofs så va de ju den 4/8 som de gick av stapeln,men dom som känner oss vet ju att vi inte är dom snabbaste människorna som går i ett par skor =)






Blåser storm ute & de är svart som natta.






På torsdag om jag inte jobbar så ska jag följa med min trogne följeslagare & bästa vän Jane & hennes 2 gullungar till stora stan. Hon har några ärenden som hon ska fixa & jag har lovat att passa barna. Sen ska jag oxå göra några ärenden hade jag tänkt. Ska först & främst köpa leggings eller långkalsonger som min sambo envisas med att det heter. Sen kanske man kan slänga med nån tröja eller så till gubben. Men de gör jag bara om han är snäll...riktigt snäll.






Idag har jag mest haft otur när jag tänker. Hela tiden faktiskt. Pratar först & om jag har tur så tänker jag sen. Vilket ibland orsakar stora skrattsalvor. "Men älskling,nu hade du otur igen när du tänkte" det är en stående fras i detta förhållande. Tyvärr så är de mest Tommy som får säga så till mej. Sällan eller Aldrig tvärtom.






Annars så har svärisarna varit här & käkat middag. Erik & jag hade bakat en kaka oxå som vi hade till efterrätt. Erik blev så glad när dom kom.



Inga kommentarer: