Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 16 oktober 2008

Äntligen


Nu har jag Äntligen Fått några dagars arbete igen. Man är bra desperat om man inte ens kan gå in på toan utan att ha både hemtele & mobilen med sej,ifall dom ringer om jobb. Men är man desperat så är man. Hade de varit för 4-5 år sen så hade jag inte alls brytt mej om nåt jobb, då ville man vara hemma & sova. Nu blir jag rastlös om jag inte får jobba. Max 3 dagar orkar jag gå hemma, men inte en minut längre. konstigt.

Nu har jag gått hemma utan jobb i nära 3 veckor, jag känner sej helt knäckt,funkar inte som människa när jag går hemma. Mår dåligt psykiskt,blir helt annan människa. Lätt irriterad & de värsta av allt värst är att jag går upp i vikt när jag är hemma. Bara tröstäter hela tiden. De är såååå synd om mej,kanske är jag lite sugen på choklad eller varför inte en kaka eller 14. Så där funkar min hjärna. Självklart måste jag ju äta den där chokladbiten. Varför kan man inte bli sugen på nåt nyttigt typ Broccoli eller gurka??? Nej nej, inte jag inte, sötsaker & åter sötsaker. Men när jag jobba är de inga problem alls,visst känner jag sötsug,men in med ett tuggummi eller en frukt så är de fixat. Men de funkar fan inte när jag är hemma. Visst kan jag ge fan i att köpa hem godis & sån skit.Men när man står där i kön på affären så är de ju rätt snabbt gjort att man slänger med nån chokladbit eller nåt annat gott,bara för att de finns där. Idiot.


Idag är min lillprutt hemma med mej. Så de är fullrulle här hemma.

Va in till storstan en liten sväng oxå. Träffade min Älskade mor & så tog vi en fika innan hon skulle vidare till arbetet.

Men nu ska jag avsluta för idag,tror Erik håller på att riva hela övervåningen i sin ilska över att han inte kan köra med vagnen.

Han har samma humör som sin mor sägs de =)

1 kommentar:

Jane sa...

Mera bilder bruden=) ska du jobba den 23??