Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 29 oktober 2008

Typiskt

Är de inte typiskt så säg?, Nu har datorn pajat. Så irriterande så de finns inte.
Men som tur är så har gubben min en snäll bror & han lånade ut sin ena dator. Man gör ju allt på datorer nu för tiden.
Betala räkningar,köper kläder,umgås,snokar i andras liv=), man till&med bokar in sej för att jobba nu förtiden.
De va fan bättre förr,när man fick betala på avi,gick på Lindex & köpte kläder,träffade kompiarna på stan,pratade med kompisarna & om kompisarna =) & Blev uppringd om man skulle jobba.
Nu,när datorn går sönder så sitter man här med abstinensbesvär & hjärtklappning & tror att hela världen har glömt en. Eller så illa kanske de inte är,men nästan.
Varit utan dator sen i fredags. Men har inte saknat den förrän i måndags.
Tommy stängde av den på Fredagkväll eftersom vi skulle bort över helgen,sen på måndag när jag skulle starta den så funkade den inte. Den bara small & blixtrade till.

Helgen har varit fylld med Busstur,sprit,båttur,sjösjuka & en busstur tillbaka.
Vi va till Åland en sväng jag & Tommy & ett helt gäng andra. Super kul va de. Med tanke på att jag inte åkt båt sen jag va så liten att jag bara fick beställa Mumindrink & höll för öronen när jag spolade på toan på båten. Så jag tyckte ju att de va spännande tills vi kom ut på öppet hav & de började gunga mer än vad min kropp tålde. Iofs så började vi redan i bussen vid halv 8 på morgonen med att dricka sen fortsatte vi hela resan till Åland. Tänkte att dricker jag tillräckligt mycket så kommer kroppen att gunga av spriten & inte känna av gunget på båten,Men där bedrog jag mej. Vid 1 tiden på natten gick jag till sängs med illamåeende & huvudvärk. Men jag skyller på en dålig kräftstjärt=)
Vaknade pigg & utvilad vid morgonkvisten. Sen gick vi & åt en frukost som va i klass med Scandic. Men sen for vi ut på havet igen så då va de bara att lägga sej & sova bort 2-3 timmar.
Men jag slapp ju kräkas,en del andra blev ju så blek att brunkrämen bleknade till& med.
Men de va hur kult som hellst faktiskt. Va in på Tax free såklart & där fanns de väldigt mycket gott. Så de blev lite allt möjligt där.
Du,Jane,har köpt Gindrinkar på burk nu,så nu slipper vi sno från ett kylskåp på Sandslån=) haha.

De snöar här nu oxå. Hur underbart är inte de då??
Erik skrek igår:"Mamma,de snöööar. Snart kommer Tomten".
Har hört i 2 veckors tid nu,"när kommer tomten,mamma." Jag tyckte jag va supersmart när jag sa "när de kommer snö,då kommer tomten,renarna kan inte dra släden utan snön"
Hejja,nu får man inte höra annat än att "när jag sovit kommer tomten,de har snöat nu"
Men men,man vet ju själv hur man va som barn. Livrädd tomten men glad i paketen.

1 kommentar:

Jane sa...

Hahaaa...ojoj så det var där man får tag i sånna lagligt=) hahaha..men vi hade ju kul iaf.
Tråkigt det där med datorn!!! nu kan ni ju köpa en laptop ist så ni kan sitta lite varstans=) super smart juh.. vad ska ni hitta på i helgen då??