Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 20 mars 2012

Ingen träningsblogg

De här kommer inte bli någon träningsblogg, bara för att jag skriver att jag tränar så kommer de absolut inte att inspirera andra till träning. Skulle de mot förmodan göra de, bli jag ju naturligtvis glad,men samtidigt lite brydd vad den personen tänker på egentligen. Jag skriver ner saker för att komma ihåg dom själv, inte för att inspirera andra.
Så ni som läser de här & tror att de här skulle vara någon slags träningsblogg,har fel. Saknar ni inspiration så finns de hur många bra bloggar som hellst. Kan tipsa er om Pappahumor... sen kommer jag inte på adressen just nu, men han skriver skitbra!! Både om träning,kost & han inspirerar verkligen. Ni få helt enkelt Googla er fram.

Idag vaknade jag iaf med värk i hele kroppen...så kallad träningsvärk. Blev ju gymmet en timme, löpbandet en kvart innan den där jävla krampen kom. Sen mest rygg & armträning. Känns idag vill jag lova. Sen blev de ju även en promenad med Grannen Eva. Broarna runt med stavar. Börjar gilla dessa stavar mer & mer faktiskt. Folk få väl tycka att man är en "tant" då, de ger ju bra träning iaf.
Drog på mej träningskläderna & begav mej ut på en promenad i väldigt hög fart. Har kommit på att rundan som jag brukar gå med Eva är väldigt bra om man har lite tid. Den tar 30-35 min bara. Men då har jag ju rört på mej lite iaf den dagen.
För idag hade jag lite tid, så då passade den bra. Man får ta de lite pö om pö liksom. Tänker inte göra som jag gjort tidigare, dra ut på Milslånga promenader på en gång. De tar bra, men jag lessnar efter 2 dagar.
Nu ska jag kasta mej genom duschen & sen åka & hämta Lilleman. Efter jag lämnat honom, ska jag vila en lite stund innan de är dax att jobba natt.

ses

Inga kommentarer: