Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 8 augusti 2011

Hallå ja

Mellan landar lite i sängen innan de är dax att åka & jobba igen. Eller om jag ska va ärlig hade jag nog tänk mellanlanda här hele dagen fram tills 19 ikväll. Då ska jag masa mej upp,käka Frukost/lunch/middag, sen ska jag duscha,klä på mej, sen bege mej ca 3 mil åt nåt vädersträck, ha ju inte så bra koll på vädersträcken jag. Gissa vart jag hamnar då?!? De va inte så svårt att lista ut att de va på Jobbet jag hamnar va?!? Näe tänkte väl de.
6 nätter på 8 dagar har jag då avverkat. Lite mör i kroppen redan, men en natt till måste ju gå bra tycker jag. Sen har jag inget mer inplanerat på ett tag, iaf inte när de gäller jobb.
Skulle egentligen gått av nu idag,men Paula mådde inge bra så jag bytte med henne.
På tal om Paula så kom vi fram till att hon & jag inte ska jobba i lag. Allt händer ju då tydligen.
I natt fick vi gäster,som inte pratade Svenska. Utan då skulle jag på knastrig SkolEngelska försöka förklara att de inte va nåt Hotell dom hamnat på,utan ett äldreboende. No, this is here Old people bor. Så frågade dom om dom kunde sätta upp ett tält nånstans,dom va ju orolig att de skulle vara privat område & sånna saker. Slår helt tilt i huvudet på mej, jag har ju bott här hela mitt liv & kunde inte komma på nåt ställe att tälta på. Till sist kom jag på Kattrompa!! badplatsen i Graninge. Yes, at the Bathplace you can sleep in a tent. It calls Kattrompa. You turn Right at the end of the parkering & follows the Grusväg. Then you see this Skylt(pekar på badplatsskylten som fanns i kartan över Sollefteå) and then you turn Right again. And now you are framme. Han tackar för sej & går, vi låser dörren,släcker lamporna & hoppas på att dom inte kommer hit en gång till.
Tänk vad man har nytta av att gå på Engelska lektionerna Barn, gör inte som jag & skolka. Då hade ni säkert vetat va Grusväg heter på Engelska.
Annars va natten ungefär som den brukar vara....LÅÅÅNG.

Återkommer med mer dravel sen,nu ska jag skalla kudden en stund.

ses

Inga kommentarer: