Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 5 augusti 2011

Tecnichus

Igår va jag,lilleman,mamma & pappa till Tecnichus i H-sand. De va riktigt kul där faktiskt. Lilleman sprang runt som en tok för att hinna med allt. Han bli ju så stressad på nya ställen, så allt måste provas på en gång. Men efter att han lugnat ner sej lite,så gick de mycket bättre. Vi kikade runt en massa & till sist hittade Lilleman sitt ställe.... En skogsmaskin som man kunde lasta i & ur timmer med en klo. Alltså som en riktig skogsmaskin,fast för barn. Ska slänga ut en bild så förstår ni bättre. Iaf satt han i den maskinen i 45 min. Något less blev jag. Men de va hans dag & då är de bara att bita ihop.
Sen åkte vi vidare upp på Murberget för att fika lite. Kikade runt lite bland husen & sen köpte vi gammeldagspolkagrisar. Sen for vi hemmåt.
Vi åkte hem mot ett riktigt styggväder iaf. Skyfall & åska. Mindre roligt faktiskt. Blev strömavbrott oxå. Så jag & Erik la oss i sängen & läste bok...han älskar djurböcker. Sen somnade jag & Erik hjälpte mormor med att rensa hörselgångarna med sitt surrande. Mellan varven kom han in till mej & pussades lite. Så nån riktig sömn blev de inte för mej.
Vart en intensiv dag,men grymt rolig & mysig. Trodde faktiskt inte att vi skulle kunna åka iväg nånstans faktiskt, för Erik hade en sån hosta på natten. Så varken han eller jag sov så mycket, men som sagt så kom vi iväg & de va så kul.
Vid frukosten igår va de en väldigt pratsjuk lilleman som satt. Jag pratade med mamma & helt plötsligt säger Erik: Mamma,jag har inte Pussat Nisse i rumpan!! Hans katt alltså. Både mamma & jag bröt ihop i ett riktigt skrattanfall. Men han va helt allvarlig när han sa de... förstår inte varifrån han får allt.

Idag har jag sovit till 1 ungefär. Ska jobba i natt. När jag kom ut i köket så va de väldigt blött på golvet vid frysen, min kära sambo hade inte stängt dörren riktigt. Så de va bara till att börja frosta av. Roligare saker ha man vart med om. Men de behövdes frostas av. Inte första gången som dörrarna till frysarna har vart öppna.
Nu är de bara att tagga upp för 3 nätter,sista helgen för den här jobbperioden under sommaren. Men chefen ringde idag & frågade om jag ville fortsätta på ett annat schema på natten sen. Såklart jag vill de. Så 10månaders semester blev de inte för mej,vilket jag inte sörjer.

Nu ska jag se om jag kanske hittar åt nån mat...de mesta va ju tinat i frysen,så då vill jag inte äta de.

ses

Inga kommentarer: