Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 28 augusti 2012

Chock

Kan inte annat än beskriva denna helg & gårdag som en enda stor CHOCK!!!
Nu få de faktiskt räcka med hemskheter, pallar snart inte med mer faktiskt.
På Fredagnatt ramlade som sagt pappa ner för trappen.
På Fredagkväll blev min bästa kompis lillasyster skjuten, i huvudet, 2 gånger. Hon klarade sej som tur va.
En kula är borttagen som satt bara nån Cm från tinningen, den andra kulan sitter kvar, den tog nånstans i käkbenet.  En härlig utlandsresa som höll på att sluta i Tragegi för den här familjen. Bara för att nån galning får för sej att skjuta rakt in på en uteservering.
Inte konstigt att man blir folkskygg.

Pappa repar sej ganska bra, fortfarande kvar på sjukhuset eftersom han fortfarande är så Yr & igår blödde de från örat. Tror att yrseln är nåt han kommer få lära sej att leva med. Men vi är där varje dag, stöttar, pratar & skrattar. Man kan inte gräva ner sej, vi alla ha påverkats, men man måste kunna skratta & se de positiva i det hela, pappa lever & kan gå!!
De gör även min kompis Lillasyster, hennes förmåga att vara Ironisk på ett rappt & kul sätt finns kvar & hon har många som stöttar henne & hennes syster & kompis som va med. Men där om något finns de mycket att bearbeta & ta sej igenom. Men jag är övertygad att de är nåt de kommer att klara, med vänner & familj kommer man långt.

Idag klev jag upp 04.30 va på jobbet 05.00 så då få man åka hem 13, i de här fallet 12.30 om man jobbar in lite på lunchen. Skönt vill jag lova.
Så nu ska jag vila lite, sen ska jag tagga in för Boxning ikväll. Hör & häpna, jag ska ta upp min Boxning igen. Nu har jag nån att boxas med oxå, så då bli de nog bra...
Så rätt som de är ser jag ut som pappa gör nu, plattnäsad.

ses

Inga kommentarer: