Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 21 juni 2011

Fika

Idag har jag fikat med min Älskade Lillebror,bättre bror få man söka efter. Visserligen har jag inget annat syskon än han heller så jag kan inte jämföra. Men i mina ögon är han Bäst. Skulle aldrig klara mej utan honom faktiskt.
Medans vi fikade kom han på att han måste åka till Ryggakuten i K-fors & undrade om jag skulle med. Visst,han hade en liten baktanke med de hela. Vi skulle ta min bil. Men jag gjorde ju inget speciellt så visst kunde jag göra de. Han tankade till & med upp bilen min. När jag tankar brukar jag räkna ut att ungefär så här mycket bensin går de åt till den här svängen.... De gick inte brorsan med på utan han tankade upp den nästan full. Sa till honom att de räckte med 10 Liter,men han hällde i 20 till.
Sen vidare till Dagis för att hämta lilleman. Gissa om de va en överlycklig grabb som kom emot oss när han såg att Mathias va med.
När vi kom till K-fors blev de genast lite mer förvirrande....Vart låg den där Ryggakuten?? & varför hade vi så lite tid till att hitta dit??
Men vi hittade tillslut & medans Mathias va inne & fick ryggen tillbaka lagd i rätt läge,så gick jag & lilleman en Micropromenad & busade lite på parkeringen.
Sen åt vi mjukglass & begav oss hemåt igen.
Fick byta kläder på Lilleman efter vägen,för han kom på att om man skakar en Coca-cola flaska & sen öppnar den så ser du ut som om man kissat på sej med rumpan sa han. Sätet, bilstolen, kläder va dyngsur. De va där jag kom fram till att Lilleman ha samma klantiga gener som mej. På Cruisingen satt jag med en öl & ett skivfodral i samma hand & vrider på handen för att läsa på baksidan,vilket blev resultatet att jag vände ölen upp & ner. Blev inte så poppis i den bilen inte.
VIdare in på affären för att köpa hamburgare & tillbehör,de va dagisfest idag. Vi grillade & hade de trevligt,de va lite kallt & blåsigt bara.
Nu ha jag landat i soffan & slöar lite. Sur på vädret bara,hade tänkt ta en promenad idag, men jag är gjord av socker & han smälta!!

ses

Inga kommentarer: