Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 30 juni 2011

Helt slut

I Tisdagsnatt så säger jag till Hasse "Alltså de händer aldrig nåt spännande på detta jobb". De fick jag igen på Onsdagnatt. Helvete vad vi hade att göra. För kvällspers så hade de varit körigt så nästan ingen låg i sängen,sen hade vi en som kräktes,en som ramlade & en massa extra tillsyner. Inte en lugn stund,första gången vi satt ner va klockan 1 ungefär. Då hade vi allt städ kvar dessutom. Men efter moget övervägande av mej så sa jag att vi inte hinner städa matsalen, vi hade så mycket annat att göra.
När vi va hos den som ramlat så känner jag att de är nåt konstigt som händer med min kropp, rätt som de är så tuppar jag av. Har aldrig varit med om nåt liknande. Säger till Paula att nu svimmar jag & sen står jag på knä med pannan i golvet & rumpan i vädret. Helt galet.
Tror värmen gör att man bli lite konstig i kroppen faktiskt.
Stog & surrade lite med Paula under en lugn stund,plötsligt få hon,i mina ögon ett psykbryt. Springer som en tok upp på soffan & står & viftar på armarna som om hon skulle försöka flyga. De visade sej att en näbbmus hade hittat in genom dörren. Jag greppar sopen & sen vevar jag för fulla muggar,Tiger Woods kan ju slänga sej i väggen där vill jag lova. Efter mycket vevande, skrattanfall & lite panik fick jag ut den. Sen kunde jag för mitt liv inte sluta skratta, tårarna rann & magkrampen kom. Paula hade lättare att hålla sej för skratt faktiskt. Hon såg inte de roliga i de hela,eller så ha vi helt enkelt inte samma humor.
Men hon fick ge igen senare under natten,när de landade en broms på min hand. Gallskrek rakt ut,vilket gjorde att Paula blev rädd & skrek hon oxå. Sen va de hon som garvade & jag gjorde samma sak,men inte lika mycket. För mina tårar rann av helt andra orsaker den här gången. Är de nå fel på mej som blir tårögd när jag blir rädd??
Den natten gick till historien faktiskt. Kul med fullt upp,natten går ju så fort. Men då man inte ens hinner göra nån klar på morronen,då är de lite väl full fart tycker jag.
Men 2 lättskrämda fruntimmer under samma tak,ja de kan ju inte bli annat än helt galet.
Va helt knäckt när jag skulle åka hem. Men när jag väl kom hem så kunde jag inte somna istället. Halv 10 somnade jag, fast då hade jag bestämt mej för att inte sova nåt alls utan låg i sängen & läste tidningen. Hade ställt väckaren på halv 12 som jag alltid gör när jag går av på morronen. Men den hade jag stängt av & trynade så gott när jag fick ett sms halv 2. Vilket va fruktansvärt tur eftersom jag skulle hämta tvätten,duscha & hämta Erik vid 3. Men jag kör ju Ford....
In på skotime för att köpa sommar skor till Erik, ett par sandaler & ett par "Hoppa"tofflor som han kallar dom. Sen vidare på Wist för att fixa till min bil som gått sönder. Passade på att klippa grabbsen oxå medans.

Nu sitter jag här med Erik,vi ska snart göra oss klar för att åka på 30-års kalas. Men först ska jag fixa en present. Få se vad vi hittar. Erik tyckte att vi kunde köpa en Klänning & en traktor.
Men jag få se,kanske inte den bästa presenten kanske,men tanken va god.


ses

Inga kommentarer: