Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 5 februari 2012

3D-film

Igår va ju jag & Lilleman på Bio & såg Mästerkatten. De va 3D-film. Har aldrig sett en sån film förut på Bio, så där va man iaf oskuld, ja, på 3D-film åtminstone.
Häftigt när man trodde att man fick pengarna i huvudet när dom flög ur sin kappsäck. Men jag blev lite Åksjuk av den filmen. Vet inte varför. Mådde så illa ett tag så jag gatt blunda & långandas. Knepigt.
Men filmen va iaf bra,de tyckte både jag & Lilleman. Han va så speedad så han började tjata om att åka redan vid 11, sen fortsatte han tills klockan va Kvartöver 2, då va jag redo att åka, men inte han. De va nåt bra på Tv.n, så då hade han inte tid att åka. Knäppa barn.
Körde runt ett bra tag så att bilen skulle bli varm, så man hade en liten chans att den skulle starta efter att filmen va slut. De gjorde den som tur va, men dålig värme tycker jag att de va.
Lämnade Lilleman med sin pappa & for hem. Alltid lika konstigt & tyst blir de.

Drack en öl till middagen & en till Hockeyn, sen gick jag till sängs. Så 2 helger i rad har varit så lugn så man kan tro att jag blivit nykterist på heltid. Men de är skönt de oxå, har sett på Tv.n fast jag har ingen aning om vad jag sett, har nämligen spelat Bingo oxå... Så, ja, jag har ett intressant liv vissa dagar.
Men för att stoppa alla spekulationer så är jag inte Gravid. Vet ju hur folk pratar så...
Kommer ihåg en gång när de gick rykte om att jag kört bort körkortet i fyllan eftersom jag gick överallt. För har man körkort kan man tydligen inte gå ut på en promenad utan att ha kört bort kortet.

Nu ska jag förbereda middan..
Sen kommer bästa brorsan & hans Karro på en semla & lite kaffe.
ses

2 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅ vart åkte ni och såg på bion?

förrvirrade mamman sa...

Vi såg den i Sollefteå...