Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 21 februari 2012

myspys

Idag har jag mitt älskade barn hos mej. Hämtade honom efter mycket om & men idag på dagis.
Har nämligen ingen bil som startade idag. Så där lagom stressad på morronen som man kan bli efter att ha snozat lite för länge. Skyndar ut & bilen startar & sen dör den, vrider nyckeln igen & ingenting händer. De är ju inte långt till jobbet, så jag brukar gå, men eftersom jag skulle hämta Lilleman idag så tänkte jag att jag tar bilen så kan den stå på Motorvärmaren under dagen. Frosta av bilen ibland är ju bra. Meeeeeen som sagt den ville inte som jag ville.
Jaga reda på en "låne" bil & fick tag på en. Meeeeeen den saknade vinterdäck, eller däcken är över 5 år gammal, nästintill dubbfri & stenhårda. Kunde ju lika gärna sätta på medar istället för däck. Bilen gled ju som den själv ville. Blir galen på sånt. En bil jag mötte kom på tvären med släp, jättekul när inte bromsarna tog när jag bromsade, bara ogjort att de hade smällt riktigt. Visserligen gick de inte fort, men ändå. Men nu är vi iaf hemma i lugnets trygga vrå & funderar på livet i allmänhet.
Har jobbat idag, från 6-14 okristligt tidigt enligt mej!!! Överjävligt med träningsvärk, alla jag berättat de för har lovat mej att imorron känns de ännu värre. Tack snälla för de upplyftande orden. Ska försöka hinna klämma in en dos Gym imorron oxå, vet inte riktigt hur jag ska hinna, men ska försöka iaf.

Men nu har jag inte tid nå mer, ska mysas så mycket som möjligt med Lilleman ikväll. På Torsdag drar han till Fjälls med pappa sin. Myspys, hoppas dom få bra väder!!!

ses

Inga kommentarer: