Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 9 juni 2009

En del saker irriterar mej

Kan inte förstå varför man ska börja med Vägarbete precis när sommaren & semestrarna börjar?! Dessutom dyker dom upp när man minst anar de & man är lite sent ute...typ till jobbet.
Idag va en sån dag. Som de flesta måndagar så har jag en sovardag. Är alltid trött på måndagar konstigt nog. Iaf,när jag lämnat Erik på dagis så käkade jag frukost i lugn & ro,hade en förhoppning om att jag skulle vara ledig idag för att kunna fixa till resten av läxorna som är kvar. Men inte de inte. Halv 8 ringer dom från Graningebyn & frågar om jag kan jobba kväll där...Jo, de kan jag,pengar växer ju inte på träd. Men jag tänkte att en liten stund kan jag lägga mej,jag hinner ju iaf att göra endel läxarbete klart....Lite efter 8 ringer dom igen & undrar om jag kan jobba natt 2 nätter oxå (Tisdag & Onsdag). Visst visst de går oxå bra..
Sen somnar jag & vaknar inte förrän vid 12.30,men va fan hände?? Trycksvärta i ansiktet & mosig i ansiktet går jag ner för att fixa nåt att äta innan jag slänger mej i duschen (ibland blir man hungrig av att sova). Men jag är ju väldigt lättdisstraherad & kommer på att jag håller på att bygga pussel oxå,så jag bär in maten till utbyggnaden & blir sittande där på tok förlänge.
Kl är över 14 då jag kom på trycksvärtan & kotlettfrillan,de måste ju fixas innan man ska visa sej bland folk. Slänger in mej i duschen,hinner inte föna & dona utan torkar & spänner upp de i nån slags frisyr. Slänger på mej kläderna & iväg till dagis för att hämta Erik...kommer på när jag hämtat honom att jag inte kollat om farmor/svärmor kan ta Erik tills Tommy slutar. Frågar Erik vart han vill vara...Pappa eller Farmor...ja,ni kan ju försöka klura ut vart han ville nånstans...Farmor såklar. Ringer henne & frågar & de va ju inga som hellst problem (Tack) . Hann även med att kika på Jörgen & Veronikas Lilla "bebis" en söt liten amstaff (tror jag) korv. Så liten & söt. Blev ju nästan lite kär...
In för att köpa snus på närmsta mack & sen plattan i mattan bara för att sitta i bilkö i 5 min i Långsele. Vem fan har placerat ett trafikljus där,de måste ju vara ganska dumt. Stressen river i kroppen & kl tickar fortare då av nån anledning,tycker jag iaf. Passar på att sminka mej lite & fila naglarna....Är så inne i vad jag gör så att jag nästan missar Lotsbilen,som egentligen är en fyrhjuling. Sen ska man då ligga där & krypa fram i 10 km/timmen. Jag önskar jag hade en Monstertruck,då hade jag kört över alla bilarna,pekat långfinger åt dom & susat vidare.
När vi väl kommer ut från vägarbetsområdet,kommer de en fartkamera,sen är de 70 & sen är de 50 & sen är de 70 igen,vilket bilarna framför verkligen hade koll på. När jag väl kom fram till jobbet så va jag så stressad att jag glömmer koden in till personalrummet, glömmer min adress hem & missar helt rapporten jag får från en annan som slutar för dagen.
Bara för att de ska vara vägarbeten mitt i sommaren när jag är som mest stressad....

De mesta irriterar mej faktiskt...inte människor,men saker.
Gnäll,Tjat,Mygg,Pollen,Dålighårdag,Saker som jävlas...ja,de mesta som man kan irritera sej på faktiskt.

Näe nu börjar klockan närma sej 03.00 & min svärmor ska snart upp & dricka kaffe & gå till sitt jobb,jag har inte ens kommit till säng än...ibland blir de tokigt..

Inga kommentarer: