Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 7 juni 2009

lite smått & gott

Nu är de ju ett tag sen jag skrev här igen. Ibland uppdaterar jag varje dag & ibland får jag idétorka så då blir de inte nåt på flera dagar.
Har egentligen inget att skriva idag heller.
Har varit pissigt väder flera dagar.....
Jo några saker kan jag berätta:
1; Gardinerna är upphängda i utbyggnaden nu....Ojoj,de kunde ni inte tro va??
2; Har haft Me&i party,en person (förutom försäljaren & jag) kom. Vi hade de bra ändå.
Massa kläder köpte jag....Ovanligt...hhhmm näe.
3; Fick sovmorgon idag,Erik vaknade vid 9.....Hallelujamoment.
4; Alla i Familjen är snoriga...

Ja,de är väl de som hänt faktiskt av värde under de här dagarna som jag inte skrivit nåt.
Just nu är Erik & Tommy ute. Erik kör fyrhjuling & Tommy klipper gräs. Jag,ja,jag får hålla mej inne eftersom jag inte tål gräsklipp.
Såg precis Erik ta död på våra få stackars fjuttiga rabarber som vi har. Där rök rabarberpajen jag tänkte göra....

Erik har även badat fötterna & rumpan idag. Vi for på en lite picnic till badstranden i Björkå, eftersom de är ganska så hyffsat väder. Erik skulle så klart bada.....Han tjatade & tjatade tillslut så drog jag av han skorna & strumporna & vek upp byxorna,sen va de bara att vada ut för honom. Jag kände mej som pappan i Vi hade iaf tur med vädret .....jag stog där med byxor & jacka på mej & sa MEN BADA DÅ. Vilket Erik tog på allvar & böjde sej ner & blötte rumpan oxå..visserligen hade han byxorna på sej,så han fick springa runt i kallingarna sen.
Hela familjen har varit ute på en prom oxå eller Erik cyklade & jag & Tommy fick springa/gå för att hinna med...så lite har man rört på döfläsket idag.
Nu ska jag snart börja fixa med grillspetten vi ska ha till maten sen...Mumma. Grillspett & bakad potatis. Kärlek kärlek.

Har knäppt kort på dagens aktiviteter,men eftersom jag är en sån ordningsmänniska...hmmm, så vet jag inte riktigt vart sladden tagit vägen....men de kommer bilder snart

Inga kommentarer: