Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 29 augusti 2009

Bowling

Igår va jag iväg & Bowlade med Miriam,Rebecka,Tomas & Brorsan. Hur kul som hellst.
Men innan bowlingen gick vi på Hörnan för att ta oss en matbit. Supergod mat va de där iaf de jag åt. Vi åt,surrade gamla minnen som några pensionärer & skrattade. Tiden gick så fort så sen va de fullfart ner till bowlingen som gällde. Svidade om till de snyggaste skorna i världen & sen va de bara att köra. Men de är ju nån jäkel som byggt banan så konstigt,de är ett jäkla dike på vardera sida av banan & dit drogs mitt klot hela tiden. Hur kul va de då??
62 poäng på en hel timme....kan ju säga att de inte är banrekord iaf. De andra dom fuskade hela tiden. Strike & Spare va de enda som stog på den där skärmen.... Utom när jag rullade klotet, då stog de Miss hela tiden typ. Bowling är ett skitspel & inte gjort för en riktig kvinna,som dessutom är dålig förlorare =)
Runt 22.30 rullade jag hemöver,hade så ont i halsen & kände mej inte ett dugg pigg.
Tommy han blev förvånad att jag kom hem så tidigt. Han hade räknat med att han skulle vakna runt 3-tiden med att min sida va tom,han skulle ha skickat ett sms & inte fått nåt svar & sen skulle han ha ringt & jag hade svarat & varit full & otrevlig & sen hade jag stannat kvar i stan hos brorsan...Höga tankar om mej.
Men där fick han,jag kom hem...

Idag är de strålande sol & ganska varmt. Grabbsen är ute & klipper gräset. Själv sitter jag inne & funderar på om jag ska beställa lite höstkläder till oss. Har upptäckt att min älskade Jeansjacka är så sliten nu att armbågarna börjar titta fram. Men den är sååå skön nu,den är över 6 år gammal. Den har varit min trogna följeslagare i vått & torrt...tur att inte jackor kan berätta alla hemligheter man har....
Hur kan de komma sej att vissa klädesplagg är som skönast när de är så slitna att dom bara sitter ihop i några trådar?? Jag kommer aldrig att kunna kasta min älskade jacka..Men skaffa en ny kan jag ju göra. Nya kläder kan man inte få för mycket av....oavsett vad vissa säger.
Ska hem till mamma & käka middag med henne idag oxå. Ska bli kul...
Imorgon ska jag jobba 2 timmar på morgonen & 2 timmar på kvällen,men är jag förskyld så vet jag inte om jag får göra de. Denna Svininfluensa har ju satt skräck i hela världens befolkning.Säger man att man har ont i halsen & känner sej dålig..ja,då har man ju svininfluensan & behandlas efter den. Har fått förhållningsorder från jobben att man ska hålla sej hemma om man är förskyld....så jag kommer gå på jobbet & ha allergi istället. Inte har man råd att gå hemma för en förskylning heller.

Näe nu ska jag kasta mej in i duschen & sen vidare till mor...

Inga kommentarer: