Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 30 augusti 2009

De är diskriminering

Sitter för fullt med att skicka in jobbansökningar överallt. Skiter i vad de är bara de är ett jobb med en Lön,de är ju den man strävar efter.
Men de är ju inte lätt att hitta nåt som man har tillgång till....Nu räcker ju inte Barnskötare,utan nu ska man vara Förskolelärare. De skiter jag i nu faktiskt....man kan inte annat än få ett Nej.
Kollar man efter vårdbiträde/Uska så ska man vara Sjuksköterska nu.
Dessutom ska man tvingas bråka med penisonärer,va faaan. På flera annonser stog de att de såg gärna att även pensionärer sökte...Men Hallå,ska dom då gå med Rollatorer & löständer & jaga Barn. Får en känsla av att barn skulle gilla att man lekte med dom & spela fotboll mm mm utan att Asta 70 ska få hjärtinfarkt & lårbensbrott.
Dessutom är jag för KORT för en del jobb....?? 163 är inte kort,men för att vara personligass så är jag de. Känner mej väldigt obegåvad & extremt kort just i denna skrivande stund. Visst kan jag förstå att en som är 163 & ska hjälpa en som är 178 upp ur rullstolen kan få vissa problem. Både för mej & för den jag ska hjälpa....men Platåskor,funkar inte de då??
Jobbsökandet går vidare...jag ska HA ett jobb,om de så gör att jag måste flytta till Skåne....eller Näe,inte så långt bort..inte längre än till S-vall eller Ö-vik..tror jag,hellst i Sollefteå.
Jag är för rädd för att ge mej ut i stora Sverige & försöka hitta till nåt jobb.
Vill nog ha tryggheten som finns i Sollefteå...samma affärer,människor,kompisar & alltihop hittar jag till. De är viktigt att hitta dit jag ska..
Kommer ihåg när jag bodde i stan & de ringde en karl som hade fått mitt Nr från ett annat dagis som jag jobbade på & som ville att jag skulle jobba där på "hans" dagis några dagar,visst sa jag & fick adressen & la på. PANIK,jag visste ju inte vart de låg nånstans. Vi satte oss i bilen kvällen innan & snurrade runt tills vi hittade dit jag skulle..sen va de lugnt.
Så gör jag alltid när jag ska på nåt nytt ställe...som jag får reda på några dagar innan vill säga.
De går ju inte om jag får ett jobb i Skåne....har ju fan kört vilse innan jag hamnat i Gävle ju.
Hmm,man kanske inte ens passerar Gävle om man ska till Skåne. Ett till Hmmm,varför har jag hakat upp mej på Skåne??

Skulle egentligen jobbat idag 4 timmar,men jag är jättedålig. Ont i huvudet & halsen & känner mej febrig & slut.
Sov ända till 10 & när jag vaknat så va jag helt säker att jag hörde svärmors röst nere....När jag väl kom ner så låg de 2 st grabbar utslagna i soffan,men inget besök så långt mina ögon kunde se.
Blir lite fundersam när man hör röster i huvudet....de är ju inte normalt.

nu ska jag jobbsöka vidare..ses

Inga kommentarer: