Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 4 augusti 2009

Som vanligt

Nu är de som vanligt igen,regnet vräker ner & jag är deprimerad.

Idag har jag inte gjort en skvatt. Lämnat & hämtat Erik på dagis bara,däremellan så har jag bara sovit. Ska jobba inatt. Vet vilken jag jobbar med & de personen är väldigt Lat så de gäller att vara utvilad. Men jag har bestämt mej för att vara så där Bichig som bara jag kan vara i natt. Tänker inte springa benen av mej bara för att personen i fråga ska kunna prata i telefon & surfa på nätet hela natten.
Jag kan vara rätt otrevlig fram emot småtimmarna faktiskt....Nu tänker Tommy när han läser de här att hon kan minsann vara otrevlig vilken tid som hellst på dygnet faktiskt.

Att komma på jobbet igårkväll va som att komma på Lärkan,ett enda jävla surrande & kacklande på vårdtagarna. Den ena värre än den andra. Va helt knäckt när jag kom hem vid 21-tiden. De hade glömt att någon måste jobba tills 21,funkar ju inte om 2 går hem 20 & en 20.30 & nattpersonalen börjar 20.45. Så jag fick offra mej den här gången. Visserligen va de ju lugnt så jag överlevde fast jag fick stanna kvar en timme extra.


Näe nu ska jag försöka få lilleman i säng,blir en långdag för honom imorgon....6.10 - 17. Han lär nog inte va den goaste ungen när han kommer hem. Men Torsdag är han ledig,iaf vad jag vet i nuläget. Men de hinner ju ändra sej ganska så fort..de är ju trotsallt bara Tisdag än.

ses

Inga kommentarer: