Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 15 juli 2010

Bläää

Jag har inte dött,bara avlide i denna värmen. Fy fan vad jag Ogillar denna sommar.
Hade varit en sak om man hade haft semester & haft nåt att se fram emot. Men nu har jag inte de utan jobbar så svetten bokstavligen sprutar nätterna igenom.
Man känner sej som en svettbobba när man lämnar rapporten på morronen,dagpersonalen ser ut som nyponrosor hela bunten. Fast iofs ser dom ut som svettbobbor när vi får rapport av dom på kvällen oxå.
Imorse va jag jag så trött att jag försökte öppna kollegans bil istället för min egen. Stog där & tröck på nyckeln & hörde bilen öppnades,men de gick inte att öppna dörren till "min bil" frustrationen va på topp. Tills jag upptäckte att de va en Silverfärgad Honda Acord som jag försökte öppna & inte en Röd Ford. Finns ju inte mycket till likhet där inte. Ska va 4 däck då.
Funderar på att åka till Graninge tidigare & dö av i nån liten tjärn eller sjö en stund innan man beger sej till slaveriet.
Men nu jobbar jag i natt & sen är jag hela 3-dagars ledig. De börjar kännas i kroppen att jag jobbat 3 nätter & bara varit ledig en dag för att sen stiga på 3 nätter igen. Men vad gör man inte för kollegor som behöver byta. Bäst av allt är ju att jag får va ledig Fredag....för jag skulle ju egentligen jobbat fredagen oxå.
Förhoppningsvis så kanske man tappar några Kg i denna värme oxå. Mellan 2-3 liter vatten bäljer jag i mej på natten. Dessutom Melon i alla dess former.

Erik har sovit hos Farmor han, 2 nätter,innan dess så sov han hos momma en natt. Så Tommy har ju en skön semester. Ingen pratande son eller trött & irriterad sambo att fajtas med.
Bara Tommy,en kall öl & MIN chipspåse som är i detta hus nu,(han har nämligen käkat upp MINA chips.) Skulle oxå vilja ha en sån kväll där jag är helt solokvist i mitt eget hem en endaste natt. Jag är ofta själv på dagtid & ute väldigt ofta,men aldrig själv på natten. De är över 1 år sen jag sov själv i detta hus,vet inte ens om jag klarar av de eller inte. Jaja...

Nu ska jag slänga mej genom duschen & sen försöka få i mej nån mat. Sen är de bara ett besök hos Emma & sen jobb som väntar. Imorron lär de väl regna eftersom jag bestämt med Emma att vi ska ta barna till badstranden för att svalka ner oss. Lördag & Söndag vet jag inte riktigt vad som händer. De är så mycket som sker denna helg..Åsele,Helgum traktorrace,Ramsele Cruising & Kullberg med Play tones. Vill åka på allt,men de slutar nog med att jag sitter hemma kallsvettig & har beslutsångest över att jag vill allt men vet inte vad.

Ses

Inga kommentarer: