Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 28 juli 2010

Jävla hitte på!!!

Ggrrr igår va en bra dag,tills jag gick till min bil & vad skådar inte då mina små Gröna?,jomen visst,under vindrutetorkaren så vajjar en fin P-bot. 500 Pengar för att jag inte betalt avgiften.
Kan säga att jag ALDRIG någonsin har betalat Parkeringsavgift i Sollefteå & kommer ALDRIG göra de heller!!! Bara i ren protest liksom.
Bara för att Nipyreveckan har börjat ska dom vara framme & förstöra en hel dag för glada semesterfirare & mej.
Tycker att de är så fjantigt,jag stog ju på en parkering,innanför de vita sträcken & inte de minsta ivägen för nån...mej Lappar dom. Med de som ställer sej som ett propp i hålet lite varstanns,dom klarar sej dom.
Men annars så va dagen hur härlig som hellst.
Eftersom jag va så trött igår så kom vi inte iväg till stan förrän vid 13 nångång. Kryllar av folk gör de denna vecka på stan. Hemska saker säger jag bara. Träffade Miriam på stan & sen även Per,så vi slog på stort & gick på Fik. Käkade bakad potatis med räkor & skagenröra....Mirres & min parad rätt. Min panik över allt folk började kännas av mer & mer så tillslut när vi va klar va jag kallsvettig på ryggen & trång i bröstet. Har en släng av Socialfobi/klaustrofobi/bacillskräck oxå.
Vi letade oss ner till Lekparken i stan för att Erik skulle få leka av sej lite & jag skulle få lugna mina nerver & andas lite normalt.
Erik hittade en kompis nästan direkt där & när dom for så kom de en annan kille från Pitå som han kunde leka med. Som dom lekte,Erik tyckte de va superkul. Samtidigt så pratade jag & mirre med mamman till killen. Dom va lite lur på att flytta hit. Hennes karl jobbade nämligen i Väja,medans dom bodde i Piteå. Låååångt att pendla.
Skröt lite om Sollefteå...eller mest Undrom faktiskt. Dom hade varit där & kollat runt lite så jag tipsade om folk hon kunde ringa om dom va sugen på nåt hus & hon nappade. Så rätt som de är flyttar de hit en Pitefamilj dit oxå.
Fick slita Erik från lekparken & liftade upp på Konsum med Tommy. Handlade & så släppte han av mej där jag lämnade bilen,med den otroligt fina P-boten som en dekoration mitt på rutan. Jag skulle hem till Emma för att färga & slinga håret. Så nu ser man ut som.....ja,jag vet inte hur jag ska beskriva de,men Jävligt lustig är ett bra ord. Kanske slänger in en bild senare. Vi började 19 & va klar 22.30 typ. Vi va ju 2 som skulle göra oss snygg(are). Emma färgade mina ögonbryn oxå...blev bra,men ovanligt. Åkte hem till ett sovande hus & så skulle jag försöka smyga ner mej i sängen oxå. Inte de lättaste när lilleman oxå ligger där. Han är minst i familjen men tar upp störst plats i sängen. Lustigt.

Nu ska jag ner på stan igen. Ska möta upp mamma för ytterligare en fika & sen kanske lite lek i lekparken med Emma & barna. Får se hur de blir. Mår inte riktigt bra idag....ont i halsen & örat.

ses

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra jobbat Lisa! Vi behöver fler barn till förskolan/skolan. Finns flera fina hus till salu nu! Du har inget namn på henne - eller telefonnummer?//Kristina