Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 26 juli 2010

LEDIG

Nu har jag gjort mina 3 nätter. Nu är jag ledig med lilleman ända tills på Söndag.
Men lilleman han åker iväg med mormor & morfar till Lycksele på Fredag & kommer hem därifrån på Lördag,sen ska han stanna där tills på Söndag. Som han längtar.
När jag berättade de för honom i Torsdags,så hoppade han som en kanin på Speed & pratade oavbrutet om de tills han somnade. Eftersom jag skulle jobba på Fredagnatt så satt jag uppe till 2-3 på Torsdagnatt & sen gick jag till sängs & somnade. Sen vaknade Lilleman & började prata med mej,trodde ju att klockan va 7-8 nånting & jag kände mej ganska pigg. Efter ett tags surrande från honom tittade jag på Klockan av en händelse. 04.15...& då hade vi varit vaken ett tag. Jag menar NOLL FYRA NOLL NOLL på morronen en Fredag & Lilleman ligger & pratar om sin resa till Lycksele,om allt han ska packa & om alla djuren som ska följa med hem & NÄR han ska åka. Försökte få honom att somna men de va lönlöst. Han somnade inte om den morronen utan va vaken hela dagen. I väntan på att få fara iväg. Gaaahh,vad har vi lärt oss om detta....?? Jo,berätta aldrig för en rastlös 4-åring om planer som ska ske en vecka senare.
Idag har han varit på dagis eftersom jag jobbat natt & Tommys semester är slut nu.

Dessa nätter har varit lugna men de ha varit skönt. Har fått höra positiva saker om mej själv från andra "nattare",vilket känns riktigt bra. Men nu vet man ju inte hur de blir med vikariejobb där eftersom de är Intrapenad som ska börja & då blir de indragningar & vikarierna kan se sej i stjärnorna efter jobb. Men de löser sej säkert.
Mörkt har de blivit över natten oxå. Jag som är mörkrädd sliter mer & mer ont nu. Minsta lilla grej som man ser eller inbillar sej att man ser får mej att hoppa upp i famnen på den person jag jobbar med.
Har ni sett Morden i Midsommer? När de är en räv som skäller,dimman ligger efter marken & de är lite halvmörkt. Då slår ju mördaren till för de mesta....
Detta drabbade mej för någon natt sen...alltså ja de va min fantasi som skenade om man ska hård dra de. Vi har en tant mitt ute i ingenmansland...iofs är ju inte Graninge Centralorten Nr 1 heller,men ändå. Jag åkte dit när de va skymmning för att hjälpa henne. Dimman låg som ett täcke över marken,redan då va jag rädd..men lugn de blir värre. När jag öppnar bildörren & ska gå in till tanten,då börjar Rävjäveln att skälla,prassel i buskarna & jag svär på att jag såg Liemannen i egen hög person. De enda jag kunde tänka på va Tappa inte nyckeln,tappa inte nyckeln,TAPPA FÖR ALLT I VÄRLDEN INTE NYCKELN!! för på alla deckare,thrillers & skräckisar så tappar alltid offret nåt,ramlar eller springer åt fel håll.
Jag va helt seriöst kallsvettig,darrig & skiträdd när jag kom in till henne & låste dörren innefrån. Hon bara skrattade när jag berättade om varför jag låste hennes dörr & såg skärrade ut.
Gjorde tanten klar & sprang ut i bilen igen för vidare färd till Graninge Byn. Graninge Byn Sweet Graninge Byn.
Jaja,de va helgen de.
Imorron ska jag färga håret,nu är jag less på att va brunnett,ska bli blond så jag har nåt att skylla på när min hjärna inte tänker tillräckligt snabbt....=) Sorry.
Min Emma ska flytta oxå...så ledsen över de. Hon kommer ju inte bo i världens ände, men hon kommer inte finnas i Sollefteå längre.

Jaja,nu ska jag göra Våfflor..Eriks matval idag.

ses

Inga kommentarer: