Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 3 juli 2010

Rännande än hit än dit.

Nu har jag 7 dagars ledigt...Får se vad dessa dagar har att erbjuda. Dom har ju en förmåga att gå alldelens för fort dessa dagar.
Men de har väl inte hänt så mycket,vi har sett lite sol,jag har bränt ryggen & jag & Erik har badat. Mellan dessa dagar har jag jobbat eller sovit.
Erik for på Semester till mormor & morfar på Torsdagkväll,så han kommer väl hem idag...eller väl,vi ska hämta honom & sen bege oss till Hammarstrand på Cruising.
Igår köpte jag en ny mobil oxå,en sån där X10 Mini Pro,i Ö-vik. Fick åka tillbaka till Ö-vik idag för att lämna igen den. Funkade inte ,är inte ett dugg förvånad de jävlas ju ständigt & jämt för mej. Ändå fixade kille i kassan allt som skulle göras & då funkade den. 17.48 köpte jag den & 18.00 när vi käkade på Max upptäckte jag att den inte funkade som den skulle. Telia stänger 18.00,så de va bara att åka tillbaka idag. Men de blev ju bra de oxå eftersom jag fick 200kr samtalspott för att jag åkt från Björkå. Kaacchhhinnng.
In på Systemet i Ö-vik oxå för att bunkra upp med lite gott att dricka inför....ja,nånting roligt kan ju hända nångång.

Ska slänga omkull mej på soffan en stund,galet trött i hela kroppen. Vaknade 6.30 i morse av någon outgrundlig jävla anledning & dessutom va jag Pigg då. När man väl har chansen att sova bort hela dagen utan att den lille väckarklockan kommer springande & sjunger.
De har blivit dåligt sovet några dagar nu eftersom värmen har letat sej in i sovrummet. Gillar inte direkt den här tryckande värmen som är,jag fryser hellre & Ja,jag gillar Vintern bättre än sommarn.

Men nu väntar soffan på mej...sen blir de grillning & lite Rosé med mamma.
ses

Inga kommentarer: