Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 18 april 2012

Andra gången

Japp, sitter här dyngförskyld, Dyngtrött & har jätte ont i näsan. Har sällskap oxå, av en söt herre med Blårandiga långkallingar, Grå/Rosa strumpor, Blå tröjja med Franska flaggan på & knallröd näsa.
Vid halv 3 i natt fick jag ett sms om att lilleman skulle vara hemma från dagis, jätte förskyld.
Så när jag klev av nattpasset i morse åkte jag till Volvo för att hämta honom.
Så där av denna dyngtrötthet. Är just nu i de stadiet att om någon skulle säga BUU till mej så skulle jag endra börja Stortjuta eller så bli flyförbannad. Har ju trots allt varit vaken ett dygn typ.
Som ni flesta vet är jag ju beroende av sömnen, minst 8 timmar gärna 10. Men men...tidig kväll i kväll.
Vet ju att mamma är alltid mamma när man är sjuk...finns inget bättre botemedel än just MAMMA när man är sjuk.
Både jag & lilleman är inne på Andra omgången av förskylningen, den verkar ta om ungefär 3 gånger innan man bli människa igen. Så om några veckor har jag nåt att se fram emot igen. Den här gången har de satt sej riktigt på Bihålerna, kan inte böja mej framåt, då sprängs ansiktet, de är jag iaf övertygad om.

Ska få främmande idag oxå, igår va jag upplagd för de. Men nu känner jag att de finns viss risk med att jag kommer somna i soffan innan dom ens hunnit hit.

Jaja, nu orkar jag inte skriva nåt mer. Blivit lite med den varan just nu, skriverier alltså, men snart så är jag piggelin igen så då orkar jag kanske bry mej igen.

Nu ska jag & lilleman göra CupCakes med Frosting på. Vi har ju nåt att göra ett tag iaf.

ses

Inga kommentarer: