Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 19 april 2012

Krypskyttar

Är de nåt jag är rädd för,alltså lite mer rädd för än andra saker, så är de krypskyttar.
Vet inte varför, men jag kollar alltid på kroppen om de är nån röd prick på mej, lite svårt att titta sej själv i pannan vill jag medge, men då förlitar jag mej på att personer jag möter villigt säger till mej att jag har en Röd prick i pannan. Bara de inte är finnen som alltid dyker upp lagom till man ska ut på stan & concelern är slut, då behöver man inte säga till mej att jag har en röd prick i pannan, då vet jag om de själv.
Ser jag fåglar som flyger upp från ett & samma ställe,nu pratar vi många fåglar, så kan ni ge er faan på att jag springer i ZigZag & gömmer mej bakom närmaste Gråsugga.
Ni tycker säkert att jag är fjompig & att de aldrig kommer hända nåt sånt i Sollefteå. Men titta bara hur de ser ut i Världen, i Ångermanland & Västernorrland. De händer ju hemskheter varje dag.
Som tex för några dagar sen sågades Trolltallen ner i Långsele. Århundradets nyhet enligt vissa.
Nu ska den stubben koncerveras(eller va de heter) & lämnas till eftervärlden. För den drog tydligen tursister till Långsele, ja, de finns de som inte har GPS & inte har nåt lokalsinne.
Men jag tror inte att semesterfirare vallfärdar till Långsele för att se en tall som enligt sägnen ska innehålla en ledsen gubbe & den som sätter yxan i den ska falla död ner.(han som sågade ner den kommer ju i så fall klara sej, för de är moderna tider nu, nu använder man motorsåg!!)
-Nu barn, nu ska vi åka till Långsele för att titta på Trolltallen.
-JAAAAAA äntligen,har sett fram emot de i hele mitt liv.
15-timmars bilresa senare.
-Åh Nej tallen är borta!!
Alla Barna- Åhh NEEEEEEEEJJJ.
Tack Vägvärket, ni har förstört semestern för alla Barn & gett föräldrarna tinnitus & dålig psyke.
Näe lägg energin på nåt vettigt, som bensinpriser & arbetslöshet!! Gör nåt åt de, istället för att koncervera en jävla tall för många många tusenlappar.

Hur jag nu kunde komma in på Trolltallar när jag började prata om krypskyttar vet jag inte. Men de är mycket som rör sej i mitt huvud ibland, idag är de Trolltallar & snor som rör sej här i.

ses

Inga kommentarer: