Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 24 april 2012

Tråkigt!!

Idag har jag enormt tråkigt. Sitter här med en obestämd färg på håret & tittar ut med kaffemuggen i näven. Bara skit på Tv.n & jag har miljoner saker jag kan hitta på att göra, men jag gör dom inte. Jag har ingen lust!! Bli ju lätt så när man bara går hemma. Jag är ju ledig imorron oxå, så då kan jag skjuta upp de tills dess...eller över morron eller veckan efter de.
Hämtade sommarsulorna iaf igårkväll, med mej till stan igen tog jag mamma.
De lustiga med min mamma är att hon är i stort sett blind, men liks förbannat ser hon hastighetsmätaren!!!
-De är 70 här Lisa, INTE 90!!
Tror att tanten ser mer än man tror....ibland.
Skulle även sula om igårkväll, men de blev så sent, så jag tar de idag istället.
Idag ska även 3-dje blonderingen i håret. Får hoppas på de bästa den här gången iaf.
Annars så finns de ju mössor som sagt. Men till helgen vore de ju helt perfekt om håret va i en annan nyans än Gul/ljusorange. Ska nämligen på 50 årsfest i Stockholm. Inget jag ser fram emot nämvärt faktiskt.
Karln som fyller år är min pappas Kusin, har träffat honom en eller 2 gånger som jag kommer ihåg. Första gången skulle han koka ris till mej eftersom pappa å mamma jobbade kvällen & jag skulle väl på skidträning eller nåt sånt. Han kokade Grötris!! Så jag fick äta korvstroganoff med Risgrynsgrötsris.
En tabbe kan man säga, en typisk Björklundstabbe!!
Så kan man ju undra varför jag ska åka dit nu då. Så här ligger de till:
Min pappa ville åka,men behövde en till chafför, han åker nämligen till Norge på Söndagmorron.
Jag sitter väl i mina egena tankar(som vanligt) & rätt som de är har jag lovat att följa med. Utan att jag lyssnat ett dugg. Så helgens schema ser ut som följande: Fredagmorron 5-6 avresa till Gävle. Kramas med Faster, de ser jag fram emot. Sova hos henne & sen på Lördag bli de Stockholm. Vi ska va där 14 sen åka därifrån 17-18 för att släppa av Faster & hennes gubbe i Gävle, packa in våra saker i bilen igen & sen bege oss hemmåt. De är där jag kommer in i bilden på riktigt. Jag ska sätta mej själv på prov genom att köra Från Gävle & hem medans pappa "sover" misstänker att han sitter på helspänn hele vägen hem. Karln är nämligen åkrädd!! När vi väl är hemma, så ska väl pappa försöka sova nån timme sen åker han till Norge, så de är därför jag ska med då som sagt.
Misstänker att jag kommer ha ett hål i huvudet av allt prat som pappa & faster kommer vräka ur sej. Dom kan prata dom, bara saker som hänt tidigare. Om deras uppväxt, den va inte vacker, men de finns de som haft de bra mycket jävligare än dom. Men de ska dom alltid prata om. Men de är ju tur att Tema har billiga öronproppar.
Jaja, jag kommer säkerligen överleva denna helg oxå, de är inte så ofta man ser nåt annat än Sollefteå nu för tiden, så varför inte?!?!?

Nu ska jag baka bullar. Både kanelbullar & Solskensbullar. Sen iväg för att köpa Aluminiumformar & göra Mazariner. Få se om jag hinner göra nå småkakor oxå. Kolakakor, choklatchipcookies & drömmar.

ses

Inga kommentarer: