Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 12 april 2012

Sockerholic

Gud så jag hatar Påsk, Jul & alla andra storhelger där de ska ätas godis & ge bort godis.
Är man som jag, en som inte kan ta en godisbit & sen är de bra, utan måste äta upp allt & sen fortsätta på nån annans godispåse eller köpa nytt för att suget inte går att stoppa,är de ett Helvete.
Har hört/läst nån stans att de med ADHD har större sötsug & saknar den där Det-Är-Bra-Med-Godis spärren. Så nu ska jag Googla lite runt de igen.
Varför ska jag inte sakna den spärren när jag saknar alla andra spärrar som "vanligt" folk har.
Nu ska jag bunkra upp med Tuggummi & dubbla dosor med snus i natt, kanske man klarar sej från att äta nåt godis i natt iaf. Kommer jag bara ifrån de ett tag går de ju bra, men stoppar jag en godisbit i munnen så är de kört sen.
Så idag åker allt godis som finns i skafferiet ner i en Påse & sen vidare till soptunnan!! Lillemans godis som han fick i påsk ska han få ta med sej till pappa.
Sen är de färdigätet!!!!
Mår så illa idag efter allt godis jag hunnit smälla i mej sen jag klev upp. Få skylla mej själv, men de är ju ett beroende. Ett jävla beroende oxå!!

Nu ska jag hämta lilleman & sen åka på skoaffären. Lillemans fötter växer som ogräs & jag har ingen aning om vad han har för stl längre. Pinsamt, man är mamma men har ingen uppfattning om vad han drar i skor & kläder nu mera. Ingen bra mamma de inte.


ses

Inga kommentarer: