Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 4 april 2012

Livets Gåtor...

Ja, jag kunde inte lösa en enda av livets gåtor, men jag drabbades av en Elakartad Städmani istället.
Dessutom av någon outgrundlig anledning så köpte jag en ny Hallmatta... Finns liksom 2 st till.
Vad hade de med städning att göra?!? De kan man undra.
De är ju ungefär som att man skulle drabbas av Matlagningsmani & far på Bolaget & köper 2 öl. De är ju lika konstigt.
Hallmattan va iaf inte ens speciell, de stog inte Ta av dej skorn, Välkommen/välkommen åter, Varning för Tanten eller Oh Shit, Not You again. Den va helt vanligt gråfärgad. Impulsshopparen i farten igen.
Men nu är Toan knäskurad med Ytdesinfektionsmedel, golven skurade med nåt obestämt Ajaxtjaffs som ska lukta blommar men påminner om nån drink på krogen, Ragnar eller nåt sånt. Hallmattan är på plats & jag känner mej nöjd. Så nöjd att jag tänkte belöna mej med en kaffe kopp...gick inte så bra att belöna mej med de faktiskt, kaffefiltret är slut & Dolcegusto kaffekapslar är oxå slut. Orkar fröken latmask åka på affären?? Nope de orkar jag inte, inte ens gå, fast ärligt talat skulle de gå fortare att gå än att ta bilen.
Tänkte njuta av mitt Ragnar doftande golv & dricka vatten, kanske äta ett choklad ägg eller 4.
De gäller att passa på, de är inte så ofta de luktar nyskurat hemma, jag hatar att städa egentligen, men idag gick de av bara farten. Man bli brydd!!


Jag vill göra om håret igen. Men vet inte om jag ska blondera igen eller om jag ska ha brunt med slinger, eller om jag ska göra de Rött. Har ingen bra bild där jag är Rödhårig, enda normala bilden jag hittade va denna. Några förslag????


Näe, bli nog en promenad till affären, kaffetarmen säger så. Men först ska jag skaka mattorna.

ses

Inga kommentarer: