Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 27 april 2012

ändrade planer

Egentligen vid den här tiden idag skulle jag varit i Gävle, gått runt på Hälsansstig med min pappa,faster & henner karl. Men planerna blev ändrade.
Tommy ringde igår & sa att dagis hade ring. Lilleman va dålig. Tänkte väl att de va som de brukar vara när man ska hämta honom tidigare, han blir pigg i bilen på väg hem. Men den här gången va de annolunda.
Han sov när jag kom på dagis, alldelens knottrig av frossa. Hjälpte honom på med skorna medans han grinade av smärta i huvudet & av frossa.
När vi kom till stan behövde jag svänga in på Apoteket så vi kunde köpa Alvedon. Där hamnade vi i kö, jag är inte den som är den, jag bröt förpackningen med Alvedon & skulle ge Lilleman.( Han få sånna där som smälter på tungan. ) Han skulle först inte ta emot, jag hade ju inte betalt för dom!! polisen kunde ju komma. Bar in han till soffan sen, bäddade ner honom & föste i honom Glass & BerraBus. Men febern gick iaf inte ner, men huvudvärken måste ha lättat lite iaf, för efter en halvtimme satt han iaf upp. Rödblommig & glansig på ögonen.
Aptit hade han iaf & så drack han mycket så de ser man ju som ett bra tecken.
När jag skulle lämna honom frågade jag honom vad han tyckte mamma skulle göra. Om hon skulle stanna hemma eller åka till Gävle/Stockholm.
-Mamma, jag tycker du kan åka. Du behöver komma bort & slappna av lite.
-Men va gullig du är!!
-Ja, för om du åker bort & pappa jobbar, då få jag va hos Farfar hele dagen.
-Jaha är de därför du vill att jag ska åka..??
-Japp!!
Han är ju ärlig iaf de lilla livet.
Men jag bestämde själv att de är lika bra att va hemma. Här finns jag ju bara några mil ifrån om de skulle hända nåt allvarligt. Annars hade man ju varit 35-50 mil ifrån...
Jag kommer ju iaf inte kunna slappna av riktigt när jag hade varit borta. Men jag har iaf gjort en beställning med pappa. Han ska in på BrynäsShoppen & köpa en halsduk & en Mössa åt mej. Brynäs i mitt hjärta!!

Annars så vaknade jag kvart över 6 i morse & hade en innre diskussion med mej själv. Om jag skulle ut & gå eller ligga kvar i sängen. Ut & gå va starkare så vid halv 8 va jag nästintill redo att bege mej ut på morron promenaden. Skulle bara klä på mej först.
45 min tog den rundan, men jag är övertygad om att jag kan pressa ner tiden till 35 min. Men idag kändes allt tungt. Kanske inte så konstigt med tankte på att jag varit sjuk i nästan 3 veckor & jag är fortfarande inte helt piggelin. Men skönt nu när jag kommit tillbaka & käkat grötfrukost & ska hoppa in i duschen.
Sen ska jag fika på stan med Hanna, kanske kika lite bara för att, men inte handla nåt.
Ikväll vet jag inte vad som händer, känner för att grilla, men vi få se vad som händer.
Skulle ju varit kul med 30+ oxå, men eftersom jag inte är de än, så måste nån annan fixa biljett till mej.

Jaja, de återstår att se vad som händer. Nu ska blonderingen i håret & sen duschen som väntar.

ses

Inga kommentarer: