Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 23 april 2012

OTUR!!!

Nu på slutet har jag haft fruktansvärt mycket otur, enligt mej iaf.
I Torsdags vaknade jag upp med känslan av att någon slagit mej riktigt hårt i ansiktet några gånger.
Jag kunde inte andas genom näsan  & har nog aldrig känt mej så dåligt som då.
Klev upp & tittade mej i spegeln, chocken går inte att beskriva, ögonen särskilt vänster sida va näst in till igen svällt, kinden svälld & röd. Ringde VC men som vanligt är kvoten fylld för dagen.
Vila vila vila.
Fredagen ringde jag igen & fick komma in. Bihåleinflamation & gurrgel på V lunga. Fick Meducin & sen for jag hem. Kände mej nedstämd & mest synd om mej i hele världen. Så jag bokade en tid hos frisören. Klippte av mej de mesta av håret känns de som. När hon hade klippt klart så upptäcker jag att de mesta av håret är Grått. Bara de lite längre håret uppanpå är slingat & färgat.
Desperat går jag in på Coop & ska köpa ljusbrun hårfärg, slänger i de när jag kommer hem & när jag sköljer ur de så är de inte alla ljusbrunt, de är Orange. Panik!!! Inte den färg jag hade tänkt mej vill jag lova.
Lördagen är jag i S-vall & strosar runt. Köper kaffe till maskinen & lite sånt där, bara för att dagen ska gå. Trevligt va de iaf.
Söndagen känner jag att jag kan inte ha den här färgen på håret längre, de går bara inte!! Iväg & köper blondering. Eva hjälper mej att färga. Bara de att Orange är precis lika svårt att bleka som Rött hår. Så istället för blont så är håret mitt nu Gul/ljusorange. Kalles kaviar killen har nu mera en syster!!
Så nu ska jag åka iväg för att köpa minst en till Blondering, ska slänga i den oxå idag. Sen ska jag köpa Silverschampoo oxå.
Summa sumarurm är väl att jag inte borde hålla på med hårfärgning!!! Är noga med håret, men när de bli så här känns de som om trimmern inte är långt ifrån.

Så dagen ser ut som följande:
1. Leta reda på mössa!!
2. åka på affären & köpa blondering.
3. Åka till Graninge för att hämta Sommardäcken.
4. Blondera.
5.Hoppas på de bästa.
6. Sula om på bilen.
7. Sova.

ses

Inga kommentarer: