Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 14 juni 2012

Bli dyrt de här

De här med att gå ner i vikt är ju KUNG!!! Man mår bättre, inte lika trött, mer energi till andra saker än att gå från matbordet till soffan & mycket gladare (ibland).
Men, jodå de kommer alltid ett MEN, inga kläder passar ju snart. Vuxit ur alla mina jeans nu behöver jag inte öppna knapparna för att ta av mej dom, endel kan haka upp sej över arslet dock, men för de mesta trillar dom ner av sej själv.
I Fredags (tror jag) så sprang vi lite, mest i utförsbackar, men jag hade fullt upp med att försöka hålla byxerna uppe. De är Jazzbyxer,har för mej att de heter så, glansiga byxer med raka ben. Så dagen efter fick jag sätta mej & trä in ett snöre i linningen så jag kunde knyta fast dom.
De som irriterar mej är att arslet inte bli mindre, lite bara, men jag vill tappa lika mycket där som jag tappar på överkroppen, men de är väl bara fortsätta kämpa.

Men de kommer bli dyrt den dagen jag ska skaffa nya kläder. Men jag har ju ett X antal kg kvar till målvikten, så jag hinner nog skrapa ihop lite pengar på vägen. Har bestämt att INTE köpa nåt nytt förrän de verkligen är akut. Med Akut menar jag då att jag tappar trosorna för att dom blivit förstora eller om jag ska bort på nåt, då vill man inte ha Stuprörsjeans med gällivarehäng. För är de nåt jag har i uppsjö av så är de kläder, från stl S till XL, så jag lär klara mej.

De händer inte så mycket roligt i mitt liv just nu, är mest hemma. Tror jag blivit lite folkskygg på slutet, men de bli lätt så när man bara går hemma tror jag. Känner inget sug av att träffa människor, jag har dammtussarna & väggarna att prata med.
Men nu ska jag åka upp på mammas jobb & ta en kaffe, sen köpa några jordgubbar tror jag & sätta mej i soffan & titta på regnvädret.
Sen ladda inför en promenad igen. Nu 2 dagar i rad har vi tagit nipan i ett enda svep, den vi fick stanna i en till 2 gånger varje gång vi gick där från början. De är stort för oss!!! Ni kan kanske inte föreställa er den backen & jag kan inte beskriva den nog bra. Men Mout Everest är ju bara en kulle om man jämnför!!

ses

Inga kommentarer: