Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 12 juni 2012

Mysdag

Idag har vi haft en riktigt mysig dag i Graninge. Åkte dit så vi fick frukost där, man få ju inte vara dum liksom. Hade nämligen inget i kylen som dög åt Lilleman, så då få man göra de bästa av situationen, man åker hem till mamma & pappa såklart.
Pappa va dessvärre sjuk, kräkas & hade sej. Antagligen Gallan som spökade trodde han, men för säkerhetsskull så höll vi oss på extremt armlängds avstånd från honom. Han fick ligga uppe & vi va nere & ute.
Lilleman & mamma satte lite tomatplant & melonplant. Sen visade jag Lilleman vart jag lekt som liten, kom fram till att de kanske inte va de lämpligaste att göra, eftersom min lekplats va nere vid bäcken.
Men han fick lova att inte gå dit utan vuxen!!! (de gjorde inte jag dock & många gånger kom man hem halvt drunknad).
Sen visade jag honom Min mammas lekstuga, där inne hittade vi hennes utemöbel som hörde till lekstugan. Lilleman kom på att han ville ta med bordet & soffan till sin sandlåda. Men i & med att man tog i möblerna så rasade dom nästan ihop. Mamma lovade att pappa skulle fixa de där tills nästa gång vi kom. Utan att pappa ens visste om de, så nu har han nåt att göra. Sen när den är fixad ska den målas ljusblå.
Annars ha vi mest myst i ute, trots dåligt väder & miljoner mygg. Em vart bättre, lite mer sol & mindre mygg.
Nu ska Lilleman snart hem igen & jag ska byta om för att gå ut en runda igen.
Igår gick vi med stavar, pinsamt men effektivt!!! Träningsvärk idag, så då är de bra anser jag då.
Så de bli stavar idag oxå, tror de ge mer än bara att gå PW.

Näe dax att byta om.

ses

Inga kommentarer: