Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 23 juli 2011

Igår dansade jag till ljuvmusik av dessa herrar.


Ja,igår va de alltså dax för dans på Kullberg. Hur underbart kul som hellst. Lätt bästa kvällen/natten/morron på hur länge som hellst. Ska berätta om den nu:

Fredagmorron åkte jag hem från jobbet, somnade 8. Vaknade 12, helt sjukt stressad. Varför vet jag inte,men de ha jag gjort senaste veckan. Stressad,kallsvettig & helt förvirrad.

Men iaf. Började dona med både de ena å de andra & vips så va klockan 16 & de blev lite småstressigt att hinna fixa middag & göra sej klar. Men vid 17-tiden va allt fixat & vi började käka. Med vi så menar jag Emma, Peder, Kalle, Daniel & Bella. Drack & surrade efter de tills de va dax att bege sej mot dansen. Väl där så va de bara dansgolvet som hägrade hele kvällen. Ja, okej baren va man till några gånger oxå. Kvällen gick så sjukt fort & så blev de natt. Den kommer jag inte ihåg mycket av eftersom jag somnade i bagaget på väg hem. Men ni ska bara veta vad förvånad jag blev när jag blev väckt & vi va i Långsele....Vad gick fel egentligen?!? Chaffisen måste ha haft dåligt lokalsinne... Än konstigare va de, att när jag vaknade nästa gång va vi i Helgum på efterfest. Då va ju jag ganska piggelin så där blev vi kvar till halv 7 i morse. Men jag drack inge mer iaf. Men vi hade de supermysigt nere vid vattnet med en sprakande brasa,musik & trevliga människor.

Men som sagt,de va längesen jag hade så roligt faktiskt. Inte ens nå bråk hamnade jag i, så stolt över mej själv.

Idag är ju överjävligt trött med träningsvärk i ryggen & blåmärken lite överallt,men de va så värt de alltihopa. Den här kvällen/natten/dagen lever jag länge på.

Nu ska jag ta en snus,dricka mer vatten & sen få vi se vad som händer.


ses

Inga kommentarer: