Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 19 juli 2011

Tiden går...

Ja herregud nu är snart Juli månad över & jag har överlevt mina jobbnätter som jag haft. I Torsdagsnatt pajjade ryggen,iofs så hade den pajjat redan på onsdag. Men jag bet ihop & jobbade Torsdagnatt,men sen gick de inge mer. Eller jo,jag hade kunnat jobba både Fredag & Lördag oxå,men till vilken nytta då??? kunde knappt gå,käkade värktabletter & va allmänt ur lag. Dessutom skulle jag ju jobba ganska många nätter den här veckan. Så jag sjukskrev mej Fredag & Lördag. Åkte till en stuga i Häggenås.... där bara va jag. Drack gott, åt gott & gick på Utedass. De va väl enda nackdelen med den lilla trippen...UTEDASS. Fick ju problem med sprängd kissblåsa & förstoppning. Men de va skönt att komma bort från Sollefteå ett tag.
Söndagkväll pratade jag med Paula som jag jobbar med. Hon sa att jag skulle jobba Måndagnatt. Aldrig i hela helvete sa jag. Jag är ledig tills på Onsdag. Behöver jag säga annat än att Paula hade rätt?!?! näe,för såklart hade hon de. Så där stog jag med massa löften till Lilleman om allt vi skulle göra dessa 2 dagar,utan dagisplats & en väldigt liten lust att jobba. Bara börja ringa runt bland familjen för att se hur vi skulle lösa de. Men såklart ställde min älskade bror upp. Erik blev överlycklig & Brorsan blev nog mest trött när han hörde att Erik skulle komma 6.20 till honom. Men då va de ju liksom för sent att ändra sej för brorsan. Så Erik är hos honom nu & jag ligger fotfarande i sängen med snuva. Blir tokig, i Söndagsmorse...om man nu kan kalla de morse när klockan va halv 12 när jag vaknat,så hade jag ont i halsen & va snorig. Halsontet gick över under dagen,men snorigheten består & gör de än. Takdropp deLux. Så jag misstänker allergi.
Idag är jag ledig,sen jobbar jag Onsdag & Torsdag, Skulle ha jobbat Fredag,men fick ledigt & sen jobbar jag Lördag. Men sen goda vänner så är jag ledigt en hel vecka!!!! Då blir de mys med lilleman, kanske kanske en semestertripp, Laxfestivalen & Återvändarkvällen. Sen är de dax igen för jobb. Inte många veckor kvar nu på dessa semesterperioder. Sen är de jag som går på semester 10 månader & jag lovar,jag ska tracka alla som trackat mej för att dom har semester & jag jobbat... Nu ger jag igen. Jag menar,vad är de att skryta om?!?!? 4-5 veckors semester, när en annan jobbar 8-9 veckor & sen har 10 månaders semester. Man få se de så, då bli livet lite lättare emellanåt.
Nu ska jag göra nån nytta, som tex väcka Emma som sover i soffan, gå ner på stan för att köpa en sop & skaffa ett nytt bankomatkort. Tänkte be dom fylla på med lite pengar samtidigt, är rätt skralt i kassan,så de tycker jag gott dom kan göra...va ska man annars med banken till??

ses

Inga kommentarer: