Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 7 november 2008

Imorgon bär de av

Imorgon flyttar vi alla möbler. Blir en stressig dag. Vi ska flytta möblerna,Erik ska till sin Mormor & på kvällen ska vi ha Förfest & sen ska vi på Sunnersta på fest.
Här gäller de att inte ligga på latsidan. Vi är ganska så många som ska hjälpas åt att flytta,så de går säker ganska så fort,men bara att hitta alla saker sen blir ju ett mickel för sej. Men de ordnar sej säkert på en 10-års period.
Igår spenderade jag hela förmiddagen i soffan nerbäddad med huvudvärk & va hur trött som hellst,eftermiddagen spenderade jag & Erik i huset med att spackla lite i vardagsrummet & måla hallen. Gick sådär med tanke på att Erik ville hjälpa till medans inte jag alls ville ha hjälp med att måla överallt utom där de behövdes brunfärg. Nu är hallen Brun iaf. Men de viktigaste rummet i huset nämligen Eriksrum är inte gjort nåt åt alls än,men har kommit på att jag ska måla de oxå i en ljusare nyans av brunt,med en fin Mussepiggbård som går i ljusbrunt & svart. Här ska de inte vara några bebisfärger & gulledutt. De som är bra med bårder är att man bara behöver ta bort den & sen sätta dit en ny om man vill. Men sen måste jag måla om hans byrå & hyllplanen,de är inte så snyggt med Neongrönt & blått i ett ljusbrunt rum tror jag.
Idag kommer min vän Jane & hjälper mej att packa massa krimskrams & annat som man inte vill ska försvinna. Sen ska jag till huset & dona lite så att de inte bara blir ett kaos imorgon när alla möbler kommer.
Så ikväll ska jag till Ullånger på Ljusparty. Måste fylla upp mitt förråd med massa goda ljusdofter,men de tycker inte min sambo. När jag berättade om att jag skulle fara så fick jag bara en blick & ett suckande "jaha" med den enda blicken & den sucken kunde jag utläsa en hel del.
"Fruntimmer & deras partyn.Bara massa krimskrams & skit. Dyrt blir de oxå. Annat skulle de vara om hon for på ett Party med massa verktyg & saker som kan vara bra att ha i mitt garage,eller ännu bättre om jag fick fara på ett sånt verktygsparty". Så min älskade Tommy,jag läser dej som en öppen bok ser du=)

Näe så här blir ingen Julskinka gjord,nu måste jag börja packa lite,men först måste jag äta frulle & duscha en skvätt.Jag ser ut som en Bratt med kotlett frilla....

Inga kommentarer: