Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 24 november 2008

snö

Idag har de snöat ganska så mycket här faktiskt. Härligt värre,kanske man får en vit jul i år då..man kan ju iaf hoppas på de.
Idag känner jag mej mer död än levande. Har en sån dag när allt känns jobbigt & dödstråkigt. Blir alltid så här när jag inte fått jobba på ett tag.
Blev så besviken på jobbet för några dagar sen. Ringde vikarieförmedlingen & hörde mej för om jag inte kunde få skola in mej på nåt mer ställe eftersom de inte finns så mycket jobb just nu för mej. Men icke sa nicke de gick inte för sej,nu ska de som har Usk-utbildning gå före alla andra & de som har 2.5:a. Okej de kan jag ju förstå men hur ska jag få ihop mina 120 las timmar som jag har kvar då om jag inte får jobba??
Som körsbäret på grädden så blir jag så irriterad på att vi vikarier ska slita & ta skitjobben när alla andra vill. Vi får inte ens följa med när dom ska göra nåt kul,typ julbord & andra roliga saker. Man känner sej utnyttjad. Varför kan inte vi få ha nå kul då? Annat va de när jag va på hemtjänsten då fick vikarier oxå följa med om de ville. De är så de ska vara,finns de vikarier som vill jobba när de andra är på fest så kan de vikarier som inte jobbar få följa med,de är ju vi som ser till så att allt flyter,utan vikarier så går ordinarie personal på knäna.
Nu är de ju så att de varken är vallänget eller graningebyns chefer som bestämmer utan de är de på kommunen som har de sista ordet,va de nån som sa till mej. Så jag kan ju inte va arg på "mina chefer" men jag kan lägga fram mina klagomål till dom,så de är gjort nu. Blir väl ingen ändring ändå men man måste ju försöka.
Så nu har jag ringt till Infoteket & beställt hem blanketter & går de som jag vill så börjar jag plugga till Uska i Januari. Hoppas på de annars så vet jag inte vad jag ska göra. Får se till att bli gravid så jag får föräldrapenning =)

Näe nu ska jag gå ut & se om jag hittar nåt fint granris för att göra en krans av. Ute lite sent för de nu kranske,med tanke på att de är massa snö ute,men lite ska man väl kunna fixa tycker jag.
Eller så kanske jag ska baka en skvätt,bakade igår med men de är snart slut de. När den Stattinska klanen är här så går fikabrödet åt som smör i solsken =)

Inga kommentarer: