Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 10 november 2008

klart..

Nu är de färdigflyttat för i år,för massa år framöver för den delen. Ojojoj,va grejor vi har.
Det är tur att vi har vänner & familj som kan rycka in för att hjälpa,vad skulle vi gjort utan er??.
Hela Lördagen är som ett enda töcken för mej. Kommer knappt ihåg nånting.Ungefär som när man druckit alldelens för mycket sprit så man får minnesluckor,så är hela lördagen för mej. Ändå va jag nykter ända tills 17-tiden.
Körde Erik till Graninge till sina morföräldrar mitt i all flytt oxå. Han skulle sova där tills på Söndag för vi skulle på fest. Så de va en stressande dag.
Men nu är de färdigt så när på allt småplock...tidningar,blommor & sen är de ju allt praktiskt man måste fixa sophämtning,telefon,bredband,posten mm mm. Men vi får ta de som de kommer.
Just nu sitter jag i Arlom,har kört Erik på dagis & jag ska fixa lite här i huset sen ska jag hem & sova eftersom jag jobbar natt.

Lördagskvällen va ganska så kul,men de va mest äldre folk som va på fest. Men de spelar ingen roll,maten va jättegod & ölen & vinet va billigt,vad mer kan man önska sej??
Blev lite väl mycket dricka för mej,så när vi skulle hem så började vi gå emot han som skulle hämta oss,så då ramlade jag 2 gånger på vägen & rasade ner i diket en gång. Skyller på Tommy eftersom han inte höll i mej. Iofs så är de väl inte så lätt att hålla i nån som går från en sida till den andra. Gick säkert en mil omväg för att jag inte kunde gå rakt...

Igår hämtade vi Erik på eftermiddagen & sen bjöd jag Tommy på pizza,de va ju Farsdag=)
sen när vi kom hem så kom Svärisarna,Per,Matilda & Tomas & Eriks nya Älskling Mini (en hund)
Sen åt Erik välling & spydde upp den. Tror de vart lite för mycket för han. Han åt en Pizza,drack massa saft, sprang runt som en yr höna,så va han trött oxå så de blev väl en konstig blandning.
Han beställde en hawaii men när den kom till bordet så hade han somnat i Tommys knä så då fick han ta hem den & sitta i soffan & äta.

Näe de här giver icke bröd. NU ska jag fixa lite här sen ska jag hem & sova en stund innan lilleman ska hämtas från dagis...

Inga kommentarer: