Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 3 november 2008

packartagen

Ja,nu är man i packartagen..lite iaf. Packar lite,sen hamnar jag här på nätet.
Har köpt "masker" sånna där Afrikanska väggprydnader. Från Mio,så fina så. Hade tänkt inreda nåt rum i den stilen (till min sambos stora förtret).
Ska smyga iväg & köpa nån brunaktig färg,sen ska jag "råka" spilla de på hela väggen=) så då är de ju inte så mycket han kan göra åt saken..Kvinnlig list=) haha.

Idag ska vi skriva papperna,sen är Huset vårat.Äntligen.Som jag längtat. Har en bild på hur jag vill att allt ska se ut,men de sitter i pengarna. Varför ska de alltid sitta i de. Men de är ju inget som säger att vi inte kan ta de lite eftersom. Nån tapet då & en hink färg nån annan gång. Men de hade varit mest praktiskt att fixa iordning allt så man inte hamnar i renoveringskonflikt med sambon de första man gör. Men eftersom han ska ha ett Garage som är 100kvm så kan ju han inreda de som han vill & jag huset... Han kommer ju ändå att bo i Garaget när de är klart=) Typiskt karlar..
Har aldrig fattat de där med Karlar & Garage. Dom dras dit av nån onaturlig kraft. Säkert lukten av Olja & skitiga fingrar.
Men oandra sidan kan de flesta karlar inte förstå hur man vill fara på IKEA frivilligt heller.

Nu blev de lite ändringar i min planering. Ska jobba inatt. Så nu måste jag lämna Erik på dagis så jag hinner sova några timmar iaf...

Inga kommentarer: