Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 4 november 2008

Lisa i Ett Nötskal

Tro på Fan,igår fick jag Soppatorsk. Första stoppet med den nya bilen,men jag lovar,de är inte det sista=) Fattar inte,mätaren funkar,den plingar när de är 6 L kvar i tanken & trippen funkar med. Men liks förbannat så kör jag soppatorsk. Skyller allt på min ADHD numera=) fort de är nåt som går fel eller att jag glömmer saker,så är de ADHDs fel. Bra att ha nåt att skylla på när sambon vägrar ta på sej sitt ansvar=)
De är Tommys fel anser jag,för i Söndag så va vi arga på varandra..eller rättare sagt,jag va arg på Tommy,men han fattade nog inte varför. Så då glömdes de bort de där med tankningen.
Har en filosofi att om man kör riktigt fort när man har lite soppa kvar så går de ju fortare till en bensinstation & kör man fort & får stopp så rullar man ju lite längre än om man skulle köra lagligt.
Nog om detta...

Nu är de klart..nu står huset i vårat namn & nycklarna ligger säkert i väskan,eller fickan på jackan eller ja,nånstans i huset är dom iaf. Kan ju inte hålla reda på allt här i världen.
Första vändan går ikväll,ska köra dit alla kartonger som vi(jag) packat,så de blir lite mer plats i tillvaron.

Näe nu är de dax för mej att dra mej till lilla sängen & sova en stund. Har jobbat inatt & ska jobba nu inatt oxå. Alla tiders.

Inga kommentarer: