Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 22 november 2008

Länge sen

Nu va de ett tag sen jag skrev nåt här. Har haft fullt upp med flytt & dessutom har vi inte haft internet. Men nu har vi de. Min karl kopplade in de idag. Bra där.
Nu börjar man känna sej lite mer hemmastad här. Känns så jäkla bra,stort hus,min familj & massa snö..kan man önska sej nåt mer??Ja,de ska väl vara om alla våra kompisar oxå flyttade till Björå då=)
Erik är glad över att vi har ett annat hus,men de är inte "vårat hem" säger han. Hans hem de är i Arlom. Hur man än försöker förklara för han att vi flyttat & ska bo här så går de inte in i hans huvud. Men de är väl inte så lätt att förstå när man är så lite som han är.

Idag har vi bakat pepparkakor med min mor. Erik tyckte de va kul ett tag sen så ville han inget mer så då somnade han på soffan. Själv så hoppades jag att Erik skulle vilja baka mer så jag slapp. De där med att kavla & trycka ut figurer de är inte riktigt min grej. Inget Tålamod.
Men jag fick ju naturligtvis hjälpa mamma lite med bakningen eftersom hon hade gjort sej för med massa deg & sånna saker. Man är ju väluppfostrad *host*=)
Så nu har man en liten burk med pappisar hemma. De kommer att komma mera närmare jul om jag känner min mamma rätt.
Imorgon är de lussekattsbakning för hela slanten. Då ska 3 av Eriks alla Älsklingar komma & baka med oss. Men känner jag karlarna Stattin rätt så blir de nog inte så mycket bakning för dom. De är väl jag & Matilda som får stå & slita i flera timma.
Men de är väl så att en bra kvinna reder sej själv.
Grabbsen får väl fixa maten istället...

Erik är toksnorig. Störigt. Men han har peppar peppar varit ganska så frisk ändå. Så de är ju skönt iaf. Man kommer ju inte bort från "dagisbacillerna" dom finns ju där hela tiden.

Näe nu ska jag uträtta några ärenden på datorn sen blir de väll natt för mej skulle jag tro..

Inga kommentarer: