Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 26 februari 2011

4av4

Nu är de sista natten den här veckan som jag gör. 4 av 4. Känner mej rätt mör i kroppen nu faktiskt. Men pengar behöver man hela tiden så de är bara att bita ihop & köra på.
Idag har jag iaf fått sova,vaknade 16.30 lite förvånad med tanke på att jag sällan eller aldrig sovit mer än 3-4 timmar på slutet. Så nu känner jag mej rätt utvilad faktiskt.
Har mått skitdåligt flera dagar nu, mått illa & fröse. Magkatarren har tittat till mej igen,den här gången har den stannat i en vecka. Bara lite frustrerande faktiskt. De 2 nätter som va så visste jag inte hur jag skulle klara av att jobba. Frossade,kände mej spyfärdig hela natten & TRÖTT. Men idag mår jag lite bättre iaf & hoppas på att natten flyter på ganska smärtfritt.

Imorron ska jag hämta lilleman på Em/kvällen,sen ska han vara med mej tills på Tisdag.
Så han ska få följa med mej till Läkaren på Måndag & på Tisdag ska vi på badhuset en sväng. Funderade på om vi skulle åka till Ö-vik,men de känns så tråkigt om man inte får med sej nån annan dit oxå. Så de bli nog Sollefteås tråkbad istället,men jag tror lilleman bli glad vad som än händer,bara han få blöta ner sej lite.

Nu ska jag slänga mej genom duschen & göra mej klar för ännu en drabbning i Graningebyns lokaler. Ska fixa sallad från pizzerian oxå, tror att en Grekisksallad gör susen i natt... precis vad som behövs när magen har brakat ihop. Eller??
De som är lite jobbigt är att jag inte kan dricka kaffe nu,snacka abstinensbesvär DeLux faktiskt.

Jaja,nu ska jag duscha,de är så bra att duscha här,man kan duscha flera timmar & varmvattnet ta inte slut ändå...fast vattnet va varmare i Björkå,de beror säkert på att Tommy Eldade med Björkved!!

ses

Inga kommentarer: