Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 23 februari 2011

Konstigt

De är bra konstigt,att när man inte bör göra saker så gör man dom ändå. Ungefär som när man gick på skolan & slog i LillTån på dom där jävla skolstolarna. Då visste man att man inte gör de en gång,men en timme senare så slår man i samma lilltå igen..så fortsätter de hela dagen & den lilltå man hade när man kom till skolan hade helt plötsligt blivit en Stortå.

Eller som i morse,när jag klev upp hade jag bestämt mej för att inte prata,skratta eller NYSA. Vad har jag gjort hela dagen?!? jo men såklart har jag pratat,skrattat,NYST & HOSTAT.
Bestämde mej för de eftersom mitt ansiktet gör så in åt helvete ont,kan ju meddela att de fortfarande gör ont & att jag aldrig kan hålla de jag bestämmer tydligen. Till å med att lägga in en snus gör ont. Ett under att jag inte spräckte hela ansiktet som ett äggskal. Småsår på läpparna har jag oxå,blev väl en törn på dom oxå. De är tur att de syns mindre än de känns iaf.
För hur skulle man förklara de?!?
-Men Guuud så du ser ut i ansiktet Lisa,alldelens sönderslagen. Vem har gjort de????
-Ratten på min Bil...jag nös.
Låter ju inte helt jätte troligt de. Fast å andra sidan,de som känner mej blir nog inte ett dugg förvånad över de. Jag lyckas ju med de mesta jag tydligen.

Idag tog jag sovmorron,berodde mest på att jag inte kom till ro igårkväll. Somnade väldigt sent efter att ha vridit mej av & an bra många timmar. Sov till 10.30 idag...Whhoppsidaysie. Hade tvättstugan idag från 7... Men sambon hade tagit min tvätt oxå när hon ändå gick ner med sin. Så då jag vaknade va de bara att hänga skiten. Sen har tvättmaskinen fått gått varm hela dagen nästan. Bakat till Emmas systersons dop har vi oxå gjort,plockat lite grejer ´& jag har stekt raggmunkar för första gången.
Nu ska jag ner i tvättstugan igen för att hänga de sista & plocka upp de som är torrt. Mycket tvätt samlar man på sej upptäcker jag. Men nu luktar hela lgh Äppelblom & nybakat.

Imorron är de jobb igen,3 nätter står på schemat. Ett bankbesök & tydligen en solning står oxå på aggendan imorron. Kan ju behöva ha lite "sol" i sinnet oxå ibland.

ses

Inga kommentarer: