Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 27 februari 2011

Klart

Nu har jag jobbat klart för den här veckan. Känns faktiskt Helt Okej att få helg nu när alla andra börjar jobba imorron. De är ju ingen som vill följa med på krogen eller dela en dunk vin på en Söndagkväll...Alla ska ju jobba,utom jag tror jag iaf. Så då spar jag ju både pengar & mage. Inte för att jag för en sekund tänkte gå ut idag...men ren principsak bara.
Idag ska jag bara mysas med Lilleman & somna tidigt för att vakna upp 5.30 med en pigg son.
Misstänker att mamma Lisa inte kommer vara pigg den tiden på dygnet,men bara att få ha Lilleman nära mej gör att de är värt de ju.

De är så mycket tankar & funderingar som snurrar runt i min skalle just nu... Jag måste verkligen få rätsida på mitt liv,de här går inte.
Värst tänker jag på Erik. Vad tänker folk om mej egentligen?? Tog mitt pick å pack till stan & lämnade Erik kvar. Vad är de för mamma som gör så?? Oftast är de ju Papporna som har barnen varannan helg om de inte går att lösa med varannan vecka.
Jag spräcker ju Normen de grövsta just nu... Den oskrivna lagen om att de är mammorna som ska ha barnen inte papporna. En mamma lämnar inte sitt barn!!
Jag VET att Erik har de bra med Tommy,finns ingen bättre pappa,så jag känner mej trygg med de. Bara ledsen för att de inte funkar mellan mej & Tommy just nu... Vi kan prata om allt utom Känslor,de är knepigt.
Erik behöver ju sina föräldrar lika mycket,men de känns som om jag inte finns där fast jag gör de. Jag är i min egen bubbla & kan inte ge Erik de han behöver känns de som.
De är mycket gråt,ilska,frusteration & ångest som ska ut...men hur släpper man ut de?!? jag vet fan inte hur man gör...Just smile and Wave. Bara trycka undan, jobba festa kompisar, allt för att slippa tänka på allt som gör ont. Så har jag gjort i hela mitt liv & efter 28 år så finns de bra mycket skit som byggts upp,så jag är som en tickande bomb just nu. Nån gång brister de & då vet jag inte ens om jag vill vara med!!!
Sååå rörigt inlägg detta blev... kommer bli fler röriga inlägg,men idag pockar lillemans uppmärksamhet. Så nu ska vi prata,gosa & plocka fram sängen hans.

ses

Inga kommentarer: