Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 3 juni 2010

Lilla hästen Plopp..

Erik har gått omkring i flera dagar & sjungit om en Liten häst vid namn Plopp som springer så han blir trött & sen mumsar havre i en vrå....Mamma Lisa har fått den på hjärnan nu!!!!
Att vissa låtar ska vara så svåra att få bort från hjärnan. Jag menar,de är sött som bara den när Erik sjunger den,men när en annan går runt på natten & nynnar på den börjar de ju bli lite psykvarning. Sjöng den för en vårdtagare i natt,utan att jag ens tänkte på att jag gjorde de..
De är ju ganska lätt att göra de,särskilt när man sitter med vårdtagaren i sängen,håller dennes hand för att hon ska få ro till att somna & en själv är så trött så man vet knappt vad som är bak eller fram på ens egen näsa.
Jag sjunger jämt,de är mitt sätt att lugna ner mej själv. De funkar alldelens ypperligt bra på mej iaf. Har aldrig radion på i bilen när jag kör,alltid CD.n i. För är de nån som pratar på radion blir jag okoncentrerad & måste lyssna på de istället & då är de lätt hänt att man missar att bilen framför ska svänge eller stanna. Sjunger jag däremot går de som smort att köra. Konstigt va?!?

Jobbet i natt gick bra,som vanligt. Brukar ju inte vara några som hellst problem att jobba,mer än myrorna & spindlarna som ska springa runt där. Har en aningens fobi för dessa djur.
Men mellan 2-4 ville jag bra gärna kasta in handduken & åka hem till min sköna säng,för då va jag trött. Trött i benen,trött i huvudet & trött i kroppen. Men på nåt sätt lyckades jag hålla mej vaken,duktig Lisa.
Sen att jag ångrade mej att jag inte stannade hos mamma & pappa i Graninge för att sova,när jag stog i värsta bilkön i Para & bilen framför pruttade ut gammdiesel avgaser rakt in i Kupén där jag försökte hålla mej vaken,är en annan 5.a.
Men hem kom jag efter några små Impuler till att köra över varenda bil som stog framför mej, ett raseriutbrott på den gråhåriga tanten i en gammal Merca från 1800-talet som tydligen inte gick fortare än 30 även fast vi passerat vägarbetarna & efter att fått Grisnita för den gråhåriga tanten som helt plötsligt fick för sej att stanna utan någon som hellst förvarning precis när man möter den andra bilkön som står vid rödlysena la jag mej på Tutan,kuggade ner till 3.an & körde om..TUUUUuuuuuuuuuuttt. Hon glodde & jag visade mitt favoritfinger till henne & de är inte Pekfingret!!!!
Men nu har jag sovit några timmar,närmare bestämt 6-7 timmar,med några avbrott när telefonen ringt 2 gånger.
Ska käka mat & sen bege mej till graninge igen för att hjälpa mamma lite & sen jobba igen. Sista natten för den här veckan. Nästa vecka är de Mån & Tis natt som gäller.
Ska även försöka hinna med att åka till Ö-vik imorron efter att jag vaknat...

Nu ska jag äta mat med La Familia.

ses


Ps: De är väldigt roligt att få kommentarer från helt okända människor,de finns visst några som läser min Blogg ändå =)

Inga kommentarer: