Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 18 juni 2010

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorron,ända till 9. Härliga barn som ville sova så länge. Men Okej,jag fick lura honom lite & säga att de fortfarande va natt & att Tv.n inte hade vaknat än,vägrar kliva upp kl 6 när regnet står som spön i backen. Efter lite möxande & bökande i sängen så somnade han om & de gjorde ju även jag. Gillar att sova jag.
Så 9 klev vi upp & fixade lite frukost,sen satte jag en bulldeg på jäsning,medans den jäste så gjorde vi en sockerkaka & en sats kolakakor.
Sen kom Per & fikade upp nästan allt.
Nu sitter vi & tittar på Ice Age 3 & suckar över vädret. Jävla Regnande hela tiden,blir man nå less eller.
Behöver dammsuga,men Erik vågar inte se filmen själv eftersom han har utvecklat en skräck för Dinosaurier. Får väl dammsuga när han väljer att se nån annan film,för just nu gömmer han sej bakom sin fot....av alla kroppsdelar man kan gömma sej bakom så tar han Foten.

Igårkväll så tog vi en tur till fots & Erik cyklade. Eftersom dagis är stängt idag så fick han va uppe lite längre igårkväll. Vill ju att han ska upp i cykelsadeln igen efter att han cyklade omkull.
Igår gick de hyffsat bra,men han är rädd när de går utför. Men fortsätter man att trampa när de går utför så går de ju fortare & fortare hela tiden,men de har han inte kommit på än.
Men innan sommar´n är över så går de nog som hejjsan med att bromsa oxå.

Näe nu ska jag göra nåt annat,vet inte vad...kanske Googla lite.

ses

Inga kommentarer: