Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 22 juni 2010

Trött

Vaknade av att de lät nåt konstigt nere,smög ner för trappen & hittade en helt främmande karl i köket. Sotarmunderingen va på,men vad gjorde han i köket???
Han vänder sej om när jag frågar vem fan de va. Han ser helt grotesk ut i ansiktet,ärrad,sårig & knallröda ögon. Han ler ett tandlöst leende med spruckna läppar & jag ska precis lägga benen på ryggen för att springa de fortaste jag kan,när första näven träffar mej på näsan.
Jag blir såklart förbannad & ska ge igen,men hur mycket jag än slår når jag aldrig fram till honom....men han kan nå & slå hur mycket som hellst.
Vaknar med ett ryck när han tar repet jag har i morgonrocken & ska strypa mej.
Viket uppvaknande det blev. Kallsvettig,ångesttryck över bröstet & mobilen som larmade om att de va dax att stiga upp.
Försökte skaka av mej känslan & väcka Erik,han ville inte vakna. Men efter 15 min så va han klar & ute i bilen,ibland går de undan.
Åker hem & lägger mej i sängen igen. Somnar som en stock & vaknar 12-nångång,vill sova mer,,men eftersom drömmen är kvar i hjärnan så vill jag inte somna innan sotaren varit här.
Sitter i soffan som en uggla & när de tillslut knackar på dörren studsar jag som en studsboll rakt upp. Du ser rädd ut..de är de första han säger,sen piper han ner i källaren.
Sen va de klart typ,jag blev inte misshandlad eller mördad fast dom va 2 st som kom. Sotarn kanske inte är så farliga ändå.

Nu är de 2 nattjobb som väntar,ledig på Torsdag då kommer brorsan & Hanna hit för att grilla,sen får vi se om jag oxå åker en sväng på Dannerotravet,men har inte bestämt mej än. Sen är de 2 nattjobb igen som väntar. Midsommar & midsommardagen....jippi.

ses

Inga kommentarer: