Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 16 juni 2010

vobbel vobbel vurp..

Erik har under tiden jag varit borta lärt sej att cykla utan stödhjul. Stolt mamma är jag med andra ord. Men jag skrev faktiskt att han lärt sej att Cykla,inte bromsa. Vilket är väldigt bra att kunna i utförsbackar.
Idag gjorde han en praktvurpa som heter duga. Skrapade upp händerna,ena armbågen & magen. Trasade sönder tröjjan & fick grus i näsan,som tur va så skrapade han sej inte där. Cykelhjälm är en jävligt bra uppfinning en puss i pannan till henne som uppfann den!!!
Han skulle väl stila lite för Per & som alltid när man ska stila för nån så går de ju käpp rätt åt helvete.
Försökte trösta honom med att de inte är hans sista skrubbsår han kommer få...de enda han ropade då va PAPPPPPPPAAAAAA. Här försöker man vara snäll,trösta & blåsa & tacken är att Pappa ska komma. Annars brukar de duga med mamma.
Men efter att ha tvättat lite sår & satt dit Bamseplåster gick de över.
Han satt inne & slickade sina sår (inte bokstavligt talat,de va ju plåster ivägen) en stund,sen gick vi ut & monterade på hans Tuta på cykeln. Han valde en Rosa katt som man trycker på & nej den jamar inte,den för ett jäkla oljud i forma av en pipleksak. Dumma jag som gick med på att köpa den.
Annars idag så har jag varit med PerSylos för en lunch,sen in på Dollar & kika lite okej jag handlade lite oxå. In på Ica för att handla till Tacopajen vi ska ha till middag.
Hämtade lilleman på dagis & sen hem.
Nu när jag började med maten kom jag på att jag glömt köpa Tacokrydda de tycker jag är A & O när man gör just Tacopaj,annars är de ju en helt vanlig köttfärspaj. Så idag blir de Köttfärspaj med Tacoöverdrag.

Men nu ska vi äta. Sen vidare på Fotboll med lilleman.

ses

Inga kommentarer: