Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 22 september 2011

1 dygn

Japp jag va uppe i ett dygn i sträck. Jag kunde inte sova innan jag skulle på jobbet, så en aningens trött Lisa dök upp på jobbet, gjorde mina 11 timmar i ett zoombie liknande tillstånd. Jag hoppas att jag inte glömt nåt nu bara, för i de läge jag va i natt så är de lätt hänt att jag glömmer saker. Så mycket smådetaljer som ska kommas ihåg & då är de lätt att man glömmer.
Sov till kvart i 4 i em. Så ja, jag va lite trött. De va så skönt att få sova bra för en gångs skull. Annars ha jag bara sovit några timmar, för att sen vakna & inte kunna somna om. Men som sagt,idag sov jag & hejja vad jag sov oxå. Inte vaknat av nåt. Klev upp, gick ut på en promenad i skogen. Så skönt att göra de. Men jag va så seg så de blev ingen rask promenad, känns som min kropp är gjord av sirap nu för tiden. Blir väl bättre skulle jag tro. Idag kan de ju bero på att jag sov så länge, därför känner man sej stel.
Men nu är de en natt kvar, sen är jag ledig hele helgen för att sen jobba Måndagnatt igen. Sen är de lugnt några dagar på jobbfronten.

Helgen erbjuder en hel massa roligheter, 4 st närmare bestämt. Alla saker på Lördag. Vet fortfarande inte vad jag ska göra. Kanske slutar med att jag sitter hemma i ett mörkt hörn vaggandes fram & tillbaka med tummen i munnen över min beslutsångest.
Men de lutar mest åt Bollsta & dansa lite. Fast Elvis i Ö-vik skulle ju inte va helt fel, eller RockaBilly på Garaget i Sollefteå eller Lastbilsträff i Ramsele...Hmmm, måste ta mej en riktigt bra funderare på de här. Fixar man chaffis så kanske man kan hinna med alla saker, jag har ju Hela Helgen på mej.

Här sitter jag & har inte ens fått i mej nån middag än & jag börjar jobba om en timme. Kanske dax att lägga på ett kol för att få nån glöd.

ses

Inga kommentarer: