Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 5 september 2011

777

15/10-2008 skrev jag mitt första inlägg här. Sedan dess ha de blivit 777 st & de lär ju bli fler oxå kan jag lova. Då skrev jag att jag är en Periodare & de är jag fortfarande, ibland blir de flera inlägg varje dag & ibland kan de gå nån vecka emellan.
Lite kul att kolla igenom gammla inlägg & konstatera att jag faktiskt inte har så mycket vettigt att skriva om, utan de är mest om Jobbet, sonen & sjukdommar. Fast iofs så är de ju de som tar upp min tid om man tänker efter. Men efter den 22/9 så bli de kanske mindre skrivet om jobbet iaf, för då har jag inget att gå till...eller jo, fast inget schemafast jobb. Vilket känns trist som faan.

Igår va jag med Erik hele dan iaf, han är sjuk & de har jag varit idag oxå för den delen. Dessa dagisbaciller som kommer nu när alla barn kommer tillbaka från ledigheten. Förskyld & hostig. Men han är iaf på hyffsat bra humör nästan hele tiden. For till Graninge igårkväll för att sova hos mamma. Jag skulle nämligen jobba idag så då fick jag sova ut en stund medans mamma tog hand om lilleman. Men innan vi åkte till mamma så va vi upp till jaktkojan till Gubbarna som jagar. Där trivdes lilleman som masken i jorden. Inte ett dugg blyg,utan pratade med varenda en. Så nu är de bestämt att han ska följa med nån helg på jakt. Behöver ju inte säga att han både tjatar varannan minut & längtar som bara den. Dom påminde lilleman om att han skulle packa ner hörselkoporna om morfar skulle skjuta nåt så är de ju bra att slippa bli döv. Jag sa att de vore bra att alla i jaktlaget skulle ha sånna på sej om dom inte ville att lilleman skulle prata sönder öronen på Dom. Så nu har lilleman iaf börjat fundera på vad han ska ha med sej för nåt till nästa helg.
Efter att jag lämnat lilleman till sin far, så bytte jag om & begav mej ut i träningsspåret. Dessutom med Gångstavar. Gångstavar har jag skrivit om i nåt tidigare inlägg... Där tackade jag pensionärerna för att dom förstört en bra träningsform. Dom duttar runt på gågatan & trotoarer för att hålla balansen med ett par träningsredskap!! Så för mej har de inte funkat att ta dessa stavar i mina händer & bege mej ut på en promenad,eftersom jag just tycker att de är pensionärsvarning. Men idag,efter att jag läst en kompis statusuppdatering på Fb, om hur han har gått i S-holm med stavar,så tänkte jag att jag ger de ett nytt försök. Upp på Remsle & ut i terrängen begav jag mej. För jag tänkte att runt halv 5 så är de inte så mycket folk i farten som tränar. Jamen tjenare, halva Sollefteå tror jag va där, okej, jag mötte 3 varav 2 gick med stavar & en sprang utan stavar. De första som händer är att jag drar i väg i en hastig hastighet som gör att mina armar inte hinner med benen eller så tvärtom,de va väldigt rörigt anser jag.
Hur höga ska man ha stavarna??? Ska man gå Passgång eller ska man gå som man gör när man åker skidor?? Fick inget fäste med stavarna i backen utan dom for ju som iväg hela tiden, så jag måste skaffa spikdubben till dom tror jag. De 2 jag mötte med sina stavar,hade stavarna högre upp än jag, fast å andra sidan så va dom väl ungefär dubbelt så lång som jag oxå. Är de så att dom ska va vid höften eller ska dom va högre upp??
Ja iaf, jag tog mej runt dessa Km. Vet inte hur långt jag går iaf, jag föjer olika färger på träden, alltså de är fyrkanter med olika färger på,träden är ju bruna som vanligt. Men jag vet inte hur långt jag går egentligen. Börjar tro att den röda fyrkanten är längsta, blå nästlängst & gul kortast. För nu har jag följt blå fullt ut iaf & de tog 30 min ungefär,så då tog jag lite andra småvägar. De är så dumt att dom inte kan ha en tavla som de står hur långt varje färg går.
Men nu har jag iaf provat på stavgång & de får 2 brödrostar av 5 möjliga av mej. Har jag inte träningsvärk i armarna imorron så blir de bara 1 brödrost. Men jag hade väl tänkt att göra samma sak imorron oxå innan jag åker på jobbet. För i natt jobbar jag oxå...

Men ser ni nu har jag hunnit skriva om Lilleman, Sjukdommar & jobbet igen...
Nu bli de en dusch,sen bege sej mot Graninge, först jaktkojjan & sen jobbet.

ses

Inga kommentarer: